13 листоп. 2018 16:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

88

0

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото

 Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото 


Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото

 Претендент на посаду президента, громадський діяч і лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко 13 листопада у Вінниці презентував План відновлення миру.

«Майже у всіх областях України ми презентували мій план відновлення миру з яким я йду в Президенти. Починаю з того, що показуємо російську окупацію не лише в Україні, а й інших країнах: Карабах, Південна Осетія, Молдова. Разом з російськими окупаційними військами в нашій країні, Росія за кордоном тримає більше як 1,5 мільйони окупаційних військ. Під російською окупацією знаходиться більше 5 країн. Для того щоб відновити мир, головною умовою розвитку України має стати деокупація тимчасово окупованих територій – Донецької і Луганської областей та Автономної Республіки Крим», - почав Валентин Наливайченко.

План відновлення миру від Валентина Наливайченка складається з трьох складових.

Гуманітарний блок питань

З першого дня війни ми створили центр звільнення заручників. Тільки протягом першого року російської агресії нам вдалось повернути 2616 українців з полону. В плані передбачено, що має з’явитись Національний центр звільнення заручників, розшук зниклих безвісти та ідентифікація і повернення всіх тіл загиблих. На війні загинуло 289 вінничан, є і зниклі безвісти. Офіційна статистика мовчить. Ми знаємо, що це 5 чи 6 людей, але чітко ніхто не може сказати.

Нова Міжнародна угода з відновлення миру та деокупація

Міжнародна угода має чітке формулювання завдання – відновлення законності, безпеки і територіальної цілісності України. Механізм досягнення головної мети – деокупація. Принцип деокупації взято з успішних міжнародних досягнень з демеркуризації Корейського півострова. Там була найгірша ситуація – 56 років війни між Південною і Північною Кореєю, ядерні арсенали. Саме через міжнародний меморандум, коли Південна Корея заручилась підтримкою союзників США, Японії та Китаю, змогли не тільки зупинити війну, а й вивести ядерну зброю.

Я підготував нову Міжнародну угоду, яка має вирішити ключове завдання – виведення військ та спецслужб агресора з української території. Сторони угоди – Україна США і країни-члени ЄС. В міжнародній угоді відразу передбачаю створення міжнародного економічного фонду.

Мінські угоди не працюють, вони є «мертвими», вони не дають прогресу, бо мінські домовленості і так званий Нормандський формат не поставив питання рубом про виведення з України окупаційних військ і спецслужб. Такі провокації як відбулись – вибори, будуть продовжуватись. Бо ці формати є штучними. Вони не вирішують питання зупинити війну і відновити мир.

З проектом Міжнародної угоди ще до виборів я обов’язково поїду в Вашингтон та будемо зустрічатись з новими європейськими лідерами в країнах ЄС і просити їх підтримку.

Як новий президент я не збираюсь зустрічатись з Путіним. Ми ніколи не визнаємо російської агресії, ніколи не скоримось і робитимемо все можливе щоб здійснити деокупацію земель.

Національний план дій для відновлення миру, економіки, безпеки і реінтеграцію деокупованих територій

Наприклад, на вінницькому підприємстві Геосистеми виробляється обладнання та програмне забезпечення в інтересах національної безпеки та українських збройних сил. Але вони не мають жодного держзамовлення. Навпаки в них київські корупціонери «віджимають» землю, щоб збудувати там колись супермаркет. Національний план дій передбачає відновлення економіки насамперед через оборонні замовлення і відновлення виробництва. Наш оборонний потенціал є унікальним, підприємства потрібно завантажити замовленнями.

Національним планом дій передбачена повна мобілізація всіх державних ресурсів, державних установ під чітке завдання – вся країна діє на то щоб захищати власну територію і відновлювати виробництво. Не буде подвійних стандартів – одні торгують з агресором, другі – беруть борги, а треті брешуть на власних телеканалах. Це все послабляє країну і грає на руку агресору. Національний план дій направлено на знищення корупції.

Внутрішній ворог – корупція у владі. Ми зробимо щоб повернути з офшорів вкрадене. Я неодноразово працював з Міністерством юстиції США, ми продовжимо співробітництво після зміни влади і подовжимо повертати крадене ще за часів Лазаренка. Його банк на Антигуа Барбуда, який американська юстиція арештувала, це було 700 млн. доларів з України. Це величезні гроші, які нам потрібно повертати в українську економіку.

«Я йду в президенти. Йду окремо. Йду на базі громадського політичного руху «Справедливість». Йду з планом відновлення миру. Цим і відрізняюсь від інших кандидатів. Те що я пропоную Україні, базується на серйозній міжнародній підтримці», - підсумовує В. Наливайченко.

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 2

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 3

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 4

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 5

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 6

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 7

Валентин Наливайченко приїхав до Вінниці з Планом відновлення миру. Фото - фото 8

Вiнниця.info