3 груд. 2010 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

46

0

Василя Мороза переобрали ректором Вінницького медуніверситету

Василя Мороза переобрали ректором Вінницького медуніверситету

На конференції трудового колективу за нього проголосували 213 з 217 делегатів


Василя Мороза переобрали ректором Вінницького медуніверситету

Конференція трудового колективу Вінницького національного медичного університету переобрала ректором вузу Василя Мороза.

За відповідне рішення проголосувало 213 з 217 делегатів конференції, яка відбулась 2 грудня.

Привітав новообраного ректора і голова облдержадміністрації Микола Джига, який відзначив колосальну роботу закладу проведену із навчання та підготовки молодих лікарів, і як результат Вінниччина стала регіоном, де дитяча смертність одна із найнижчих, і в цьому році суттєво знизилася кількість хворих на туберкульоз.

«Сьогоднішнє голосування - показник не лише вашої роботи, але й довіри виказаної колективом ВУЗу. Освічені кваліфіковані кадри – основне багатство України. І ви не лише досягаєте успіхів на науковій ниві, але й навчаєте професійні кадри. Впродовж багатьох років з різних показників в роботі університет займає одне з провідних місць серед медичних вузів України. Вам дійсно є чим пишатися» - зазначив Микола Джига.

68-річний В.Мороз очолює Вінницький медуніверситет з 1988 року (до 1994 року університет був інститутом), а 31 жовтня був обраний депутатом Вінницької обласної ради за списками Партії регіонів.

 

ВИННИЦА.info


0
0