4 трав. 2015 22:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

106

0

Вбивці київських міліціонерів приїхали до столиці з Вінниці для вчинення терактів

Вбивці київських міліціонерів приїхали до столиці з Вінниці для вчинення терактів

 Зловмисники приїхали до столиці з Вінниці вчинити теракт напередодні травневих свят


Вбивці київських міліціонерів приїхали до столиці з Вінниці для вчинення терактів

Зловмисники, затриманні за вбивство правоохоронців на АЗС, планували терористичний акт в Києві під час травневих свят.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За словами заступника Міністра Василя Паскала, зловмисники приїхали до столиці з Вінниці напередодні травневих свят для того, щоб скоїти теракт.

"01 травня їх злочинний задум не здійснився завдяки добре організованій роботі з охорони громадського порядку правоохоронців та громадськості. Але зловмисники не відмовилися від задуманого та планували свій злочинний намір втілити в життя 8-9 травня", - зазначив Василь Паскал.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у ніч на 4 травня у Деснянському районі Києва двоє невідомих у масках зі зброєю пограбували АЗС. Під час затримання підозрюваних двоє міліціонерів загинули, ще троє отримали поранення. Правоохоронці затримали трьох осіб, ще одного бандита убили в перестрілці.

Оскільки на автомобільних номерах вбивць була наклейка ПТН-ПНХ, Арсен Аваков доручив ДАІ не допускати наявність на автомобільних номерних знаках будь-яких написів окрім державних реєстраційних знаків. Аваков пояснив, що зловмисники, які розстріляли міліціонерів у Києві в ніч на понеділок, переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання.

ВИННИЦА.info

 

title