17 січ. 2022 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

312

0

Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення

Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення

Обвинувачений застрелив двох осіб, собаку та виніс з будинку сейф.


Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення

13 січня суд визнав винним та засудив до довічного ув’язнення 31-річного чоловіка, за вбивство подружжя фермерів. Злочин стався 9 травня 2019 року в селі Шипинка, що на Вінниччині. Обвинувачений застрелив чоловіка і дружину, фермерів, а також їх собаку. Стріляв злочинець з мисливської рушниці в голови. Після чого викрав з будинку сейф, в якому знаходилося більше мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Обвинуваченого оперативники затримали за кілька днів після вчинення злочину в одній з областей, де він переховувався від поліції. Викрадений з будинку потерпілих сейф та зброю оперативники знайшли у полі неподалік від місця злочину.

За словами заступника начальника Слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Олександра Хмеляра, над розкриттям та розслідуванням цього злочину працювали найкращі фахівці слідчого управління, управління карного розшуку, криміналісти, поліцейські територіальних підрозділів. Основна версія злочину, над якою працювали правоохоронці - вбивство з корисливих мотивів. Сейф, викрадений з будинку розстріляного подружжя фермерів, зламаним знайшли поліцейські за кілька кілометрів від місця вчинення злочину.

Оперативно розкрити подвійне вбивство поліцейським допомогли записи з камер відеонагляду на будинку розстріляного подружжя, які зафіксували момент вчинення злочину.

Після затримання зловмисник показав поліцейським місце, де він заховав знаряддя злочину – дві мисливські рушниці. Частину привласнених коштів слідчі вилучили під час проведення обшуків за місцем його проживання.

13 січня суд першої інстанції визнав 31-річного підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій), п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів) та ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та засудив його до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Вінниця.info повідомлялося, як розшукали вбивцю фермерів на Вінниччині.

Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення

Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення - фото 2

Вбивцю подружжя фермерів у Барському районі засудили до довічного ув’язнення - фото 3


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title