16 лип. 2018 17:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

161

0

Вченому Вінницького педагогічного університету призначено грант Президента

Вченому Вінницького педагогічного університету призначено грант Президента

 Грант - для наукових досліджень 


Вченому Вінницького педагогічного університету призначено грант Президента

 Степану Поливаному, викладачу Вінницького педагогічного імені Михайла Коцюбинського на 2018 рік призначено грант Президента України.

Розпорядження Про призначення грантів Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік від 16 липня опубліковано на сайті президента.

«Поливаному Степану Володимировичу – 1988 року народження, кандидатові біологічних наук, асистентові кафедри Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського для проведення дослідження «Фізіологічне обґрунтування регламентів застосування синтетичних регуляторів росту для оптимізації продукційного процесу сільськогосподарських культур», - зазначено в документі.

Довідково.

Поливаний Степан Володимирович - кандидат біологічних наук, старший викладач.

У 2011 році закінчив магістратуру при Вінницькому державному педагогічному університеті за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти біологія. Біологія.» здобув кваліфікацію викладача біології та вчителя хімії.

З 2011 року аспірант кафедри біології ВДПУ за спеціальністю 03.00.12 – фізіологія рослин. Тема дисертаційного дослідження: «Фізіологічні основи застосування модифікаторів гормонального комплексу для регуляції продукційного процесу маку олійного», яку захистив у липні 2016 року в Спеціалізованій вченій раді Інституту фізіології рослин і генетики НАН України.

Викладає курси: «Фізіологія рослин», «Систематика тварин», «Мікологія», «Радіобіологія», «Основи природознавства».

Автор 22 публікації.

Вiнниця.info