12 верес. 2012 12:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

45

0

Виборчі округи Калетників та Джиги покращать за бюджетні кошти на 16 мільйонів

Виборчі округи Калетників та Джиги покращать за бюджетні кошти на 16 мільйонів

За літо Вінницька ОДА провела низку тендерів на будівельні роботи вартістю 16,45 млн гривень


Виборчі округи Калетників та Джиги покращать за бюджетні кошти на 16 мільйонів

Впродовж літа Вінницька облдержадміністрація провела низку тендерів на будівельні роботи вартістю 16,45 млн гривень в округах, де балотуються губернатор Микола Джига і представники сім’ї Калетників. Ці роботи фінансуються коштом державного бюджету і мають бути виконані в цьому році.

Відповідні дані опубліковано в «Віснику державних закупівель».

На окрузі №15, де балотується Джига, замовлено реконструкцію приміщення дошкільного дитячого закладу в с.Вищеольчедаїв Мурованокуриловецького району вартістю 1,30 млн грн. Нагадаємо, раніше ОДА замовила добудову школи в селі Зведенівка Шаргородського району вартістю 10,39 млн гривень.

На окрузі №18, де балотується народний депутат від Партії регіонів Григорій Калетник, замовлено вибірковий ремонт дорожнього покриття вул.Щорса в м.Іллінці (1,95 млн гривень) і вул.Кірова в смт.Оратів (1,27 млн гривень).

На окрузі №16, де балотується член Нацради з питань телебачення та радіо Оксана Калетник, замовлено вибірковий капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Леніна в с. Лядова Могилів-Подільського району (1,54 млн гривень).

Окрім цих підрядів управління Вінницької ОДА цього літа провели тендери на ремонт доріг та тротуарів на території лікарні ім. М. І. Пирогова в м.Вінниці (1,54 млн гривень), реконструкцію з надбудовою другого поверху відділення термінової та планово-консультативної медичної допомоги (санавіація) в «Центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф», м.Вінниця (2,81 млн гривень) та завершення будівництва загальноосвітньої школи в с.Василівка Тиврівського району (1,52 млн гривень). По Тиврівському району балотуються екс-голова Верховного суду Василь Онопенко та нинішній голова Деснянської РДА в м.Київ Віктор Жеребнюк, який раніше був мером Жмеринки.

Наші гроші


0
0