11 лют. 2021 16:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

54

0

Від початку тижня у Вінниці та на трасах М-12 та М-21 сталися близько сотні ДТП

Від початку тижня у Вінниці та на трасах М-12 та М-21 сталися близько сотні ДТП

В одному випадку постраждав малолітній хлопчик.


Від початку тижня у Вінниці та на трасах М-12 та М-21 сталися близько сотні ДТП

З понеділка у Вінниці та на ділянках двох міжнародних трас М-12 та М-21 в області сталися близько сотні ДТП. Водії, здебільшого, складали європротоколи. В 22 випадках патрульні винесли на порушників адмінпротоколи. В одному випадку постраждав малолітній хлопчик.

Про це інформують в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

«Спочатку тижня усі ми спостерігаємо за ускладненням погодних умов на території України. За три дні негоди у місті Вінниці та на двох трасах міжнародного значення М-12 та М-21 трапилися майже сотня ДТП. 93 рази водії телефонували на лінію «102», повідомляючи про автопригоди. У 22 випадках патрульні поліцейські склали на винуватців ДТП протоколи за статтею 124 адмінкодексу. В усіх інших випадках водії, здебільшого, складали європротоколи», – розповідає прессекретарка патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

За повідомленням патрульних, також трапилась одна ДТП з постраждалим, у якій травмувався малолітній хлопчик. Зараз усі обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група.

«Патрульні поліцейські контролюють стан утримання доріг під час негоди. За три дні несприятливих погодних умов на баланси утримувачів склали 6 адмінматеріалів за порушення правил утримання автомобільних доріг та вулиць. Синоптики прогнозують нам зниження температури і снігопади. Тому звертаємось як до водіїв, так і до пішоходів: будьте обережними і обов’язково дотримуйтесь ПДР. У місті Вінниці та на двох трасах міжнародного значення працюють екіпажі патрульної поліції, до яких ви можете звернутись за допомогою. Безпечних вам поїздок!», – йдеться в повідомленні.


Окрім того, Тетяна Плахотнюк повідомила, що з 8-ї ранку 11 лютого на лінію «102» надійшли звернення щодо 13 ДТП. З них оформили 3 (поліцейські склали на порушників протоколи за статтею 124 КУпАП). В решті випадків водії переважно складали європротоколи.

Нагадаємо, на Вінниччині знову погіршиться погода. Водіїв просять бути обережними на дорогах.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне, відео – з YouTube-каналу патрульної поліції Вінницької області

title