3 лют. 2021 16:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

380

0

Від центрального автовокзалу почала їздити маршрутка на Вінницькі Хутори

Від центрального автовокзалу почала їздити маршрутка на Вінницькі Хутори

На кінцевій зупинці біля Центрального автовокзалу розташована диспетчерська, де відслідковуватиметься дотримання графіку руху автобуса за маршрутом №19А «Центральний автовокзал – Вінницькі Хутори»


Від центрального автовокзалу почала їздити маршрутка на Вінницькі Хутори

3 лютого, до Вінницько-Хутірського старостинського округу розпочав курсувати новий автобусний маршрут №19А «Центральний автовокзал – Вінницькі Хутори».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Покращення сполучення з містом було одним з найважливіших питань для мешканців Вінницьких Хуторів. До недавнього часу, мешканців перевозив автобус «ЛАЗ» 1980-х років. Мешканці звернулися до міського голови Сергія Моргунова, аби до їхнього села пустили сучасні автобуси.

«Ми неодноразово просили перевізника оновити свій рухомий склад, адже всі автобуси були в жахливому стані. Нажаль ніяких «зрушень» не відбувалося. Восени, на зустрічі з міським головою Сергієм Моргуновим, люди поскаржились йому на цю проблему. Було отримано доручення. І уже з перших днів реорганізації новоприєднанних територій ми, спільно із департаментом транспорту, енергетики та зв’язку, почали активно працювати у напрямку інтеграції нового маршруту. Як результат – подовжили маршрут: якщо раніше автобус курсував лише до пл. Перемоги, то тепер у Вінниці кінцева зупинка – «Центральний автовокзал», також маршрут подовжили на 500 метрів у Вінницьких Хуторах. Наразі на маршруті курсує три автобуси, але ми уже вивчаємо можливість додати ще одну одиницю транспорту. Інтервал руху, у середньому, – 30 хв. Перший автобус з Вінницьких Хуторів виїжджає о 6:00. Зараз ми вивчаємо, чи мешканцям зручно користуватися таким графіком руху, і уже є побажання додати ще один вечірній рейс», – розповів староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

На кінцевій зупинці біля Центрального автовокзалу розташована диспетчерська, де відслідковуватиметься дотримання графіку руху автобуса за маршрутом №19А «Центральний автовокзал – Вінницькі Хутори».

Як повідомляла редакція Вінниця.info, автобус проїжджає зупинки: просп. Коцюбинського – пл. Перемоги – Центральний ринок – Залізничний вокзал – вул. Привокзальна – вул. Лебединського – Немирівське шосе – Вінницькі Хутори.

Від центрального автовокзалу почала їздити маршрутка на Вінницькі Хутори

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info