23 жовт. 2019 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

65

0

Відключати воду у Вінниці не будуть – енергетики домовилися з водоканалом

Відключати воду у Вінниці не будуть – енергетики домовилися з водоканалом

Відключення від електроенергії водоканалу впродовж 23 та 24 жовтня не відбудеться


Відключати воду у Вінниці не будуть – енергетики домовилися з водоканалом

Відключення від електроенергії водоканалу впродовж 23 та 24 жовтня не відбудеться. Було досягнуто домовленостей з керівництвом обводоканалу та обленерго, а також місцевою владою, щодо погашення боргів.

Про це йдеться на сайті АТ «Вінницяобленерго».

«АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що відключення від електроенергії об’єктів водопостачання та водовідведення КП «Вінницяоблводоканал» не відбудеться впродовж 23-ого та 24 жовтня. Сподіваємося, що цього не станеться і у майбутньому, оскільки досягнуто домовленостей з керівництвом облводоканалу, а також місцевою владою щодо погашення боргів комунальників перед обленерго та ТОВ «Енера Вінниця».

Продовжуючи співпрацю з КП «Вінницяоблводоканал», дуже хочемо сподіватися, що вона відбуватиметься на дотриманні досягнутих договірних умов, у нормальному робочому режимі та, головне, без екстремальних ситуацій.

Просимо вибачення за незручності, які вдалося зазнати городянам з приводу відключень облводоканалу від електроенергії, що сталися не з бажання та вини енергетиків», – йдеться на сайті.

Як повідомляла Вінниця.info, 23 жовтня «Вінницяобленерго» знову планує розпочали відключення об’єктів «Вінницяоблводоканалу» від енергопостачання. Причина – борги, які має комунальне підприємство. «Вінницяобленерго» водоканал боргує понад 57 мільйонів гривень, ТОВ «Енера Вінниця» - ще 6,5 мільйонів гривень.

КП «Вінницяоблводоканал» відреагувало на заяви енергетиків про відключення підприємства від енергопостачання. Там зазначають, що 22 жовтня товариству «Енера Вінниця» вже перерахували 2 мільйони гривень, до кінця місяця обіцяють закрити питання боргів перед енергетичною компанією.

Після прес-конференції керівників АТ «Вінницяобленерго», під час якої енергетики заявили, що ТОВ «Енера Вінниця» вимагає, аби «Вінницяоблводоканал» погасив 6,5 мільйонів гривень, мер Вінниці Сергій Моргунов, зазначив, що енергетики зробили заручниками 400 тисяч жителів Вінниці.

Вінниця.info