21 лют. 2020 14:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

214

0

Відкриття автомийки самообслуговування від Green Wave: чим це вигідно?

Відкриття автомийки самообслуговування від Green Wave: чим це вигідно?

Чому варто купити автомийку у Green Wave?


Відкриття автомийки самообслуговування від Green Wave: чим це вигідно?

Більшість людей мріють про власний бізнес, але чи всім до снаги реалізувати ці мрії у життя? Навіть якщо є відповідний капітал, нестача знань та досвіду можуть швидко звести все нанівець. Саме тому варто звертатися за допомогою до спеціалістів! Такі люди працюють у компанії “Грін Вейв”, що відома на всю країну своїм професійним і відповідальним підходом до створення мийного бізнесу “з нуля”. Якщо хочете відкрити свою мийку, тоді їх послуги стануть Вам у нагоді!

Франшиза автомийки “Грін-Вейв” вигідна та прибуткова для кожного інвестора, що прагне раціонально вкладати кошти у бізнес. Компанія пропонує комплексний підхід до розв’язання проблем і кризових ситуацій, надає чіткий план дій, допомагає реалізувати і зробити успішним кожний проєкт!

Чому варто купити автомийку у Green Wave?

Щороку кількість автомобілів на дорогах зростає, натомість якісних і доступних сервісів з їх обслуговування бракує. Ви помічали, які великі черги на мийних комплексах навіть у невеликих містах?! Тому купити автомийку є дійсно вигідною бізнес-ідеєю, адже є попит, а тому відкриваються нові можливості для втілення своїх підприємницьких амбіцій.

“Вижити” в умовах жорсткої конкуренції та отримати максимум прибутку з МСО можна за умови підтримки досвідченого франчайзера. Чому так вигідно співпрацювати з green wave:

  • Допомагають знайти ділянку, що цілком виправдає себе з точки зору рентабельності бізнесу.
  • Докладно консультують з документаційних питань та взаємодії з державними органами.
  • Надають чіткий бізнес-план автомийки, в якому враховані оцінка ризиків, прогнозування прибутку, розрахунок окупності тощо.
  • Формують комплексну маркетингову стратегію, допомагають правильно і чесно конкурувати з іншими мийками та заробляти більше від поставленої мети.
  • Вартість мийки самообслуговування під ключ формується з Ваших бажань та потреб. Жодних непередбачених доплат не буде, кошторис одразу охоплює всі категорії витрат.
  • Будівельно-монтажні та облицювальні роботи виконують самостійно, тому відповідають за результат.
  • Обладнання для мойки самообслуговування тільки преміум-якості від надійних і перевірених брендів Японії, Італії, Німеччини, Іспанії. Компанія навіть має власні авторські розробки, а ще виготовляє органічну автохімію!

Відкриття автомийки самообслуговування від Green Wave: чим це вигідно? - фото 2

Green-Wave знають про автомийки усе від А до Я, тому після співпраці з ними Ви отримуєте готовий бізнес, що працює на Вас! Вони гарантують 100% рентабельність мийки самообслуговування, адже вже на етапі проєктування враховують важливі нюанси, аналізують ринок і потенційних конкурентів. Їх професійний і відповідальний підхід неодмінно допоможе Вам досягти успіху!

Як відкрити автомийку з мінімальними ризиками і без головного болю?

Знайти ділянку, отримати дозволи на будівництво, зареєструвати свою підприємницьку діяльність, знайти підрядників, замовити обладнання та встановити його, провести маркетингову кампанію — як відкрити автомийку і не зійти з глузду від такої кількості справ? А це ще ж навіть не повний перелік! У мийному бізнесі безліч “підводного каміння”, якщо бракує досвіду і терпіння, краще не випробовувати долю і одразу довіритися професіоналу!

Мийка самообслуговування від Green Wave — це гарантія Вашого успіху, як доказ тому десятки МСО, що роками працюють у різних містах України та приносять чудовий дохід своїм власникам. До речі, на сайті компанії можна ознайомитися з відгуками власників!