20 серп. 2019 10:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

97

0

Відомо, хто виступить у Вінниці на День міста 2019. Відео

Відомо, хто виступить у Вінниці на День міста 2019. Відео

Фіналом, як завжди, стане концерт на площі Василя Стуса. Ввечері біля «Книжки» виступлять: гурт «Ляпіс Трубецкой», «Pianoбой» та Ірина Федишин.


Відомо, хто виступить у Вінниці на День міста 2019. Відео

14 вересня Вінниця святкуватиме День міста. Вже традиційно центр міста перетвориться на велику мистецьку локацію, вулиця Соборна стане пішохідною. Розважальні та спортивні заходи відбуватимуться на майдані Небесної Сотні, біля Вежі, в парку культури та відпочинку – фестиваль вуличної їжі.

Фіналом, як завжди, стане концерт на площі Василя Стуса. Ввечері біля «Книжки» виступлять: гурт «Ляпіс 98», «Pianoбой» та Ірина Федишин.

«Ляпіс 98» - білоруський панк-рок-гурт. Соліст - Сергій Міхалок. Музикантам належить відома пісня, що стала одним з «гімнів» Євромайдану «Воины света».


«Pianoбой» - сольний проект Дмитра Шурова, колишнього піаніста гуртів «Океан Ельзи», «Esthetic Education» та Земфіри. Створений 2009 року. Музикант – родом з Вінниці.


Ірина Федишин - українська співачка, працює у жанрі поп-музика. У лютому 2018 році Ірина взяла участь у восьмому сезоні «Голосу країни». На сліпих прослуховуваннях виконала власну пісню «Малесенькі долоньки».


Вiнниця.info

title

title

title