6 січ. 2015 14:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

73

0

Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани

Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани

 Як вінничани проводять вихідні, і що пропонують туристичні агенції


Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани

 Новорічні та Різдвяні свята вінничани проводять різнопланово. Хтось проводить їх вдома, дехто за межами Вінниччини, а хтось не дивлячись на «космічний курс» валюти не відмовляє собі у відпочинку в Європі та теплих краях.

Проте найпопулярнішими напрямками відпочинку на сьогоднішній день у вінничан є Карпати та Львів.

Львів

Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани 

Туристичні агенції Вінниці пропонують «Різдвяні гуляння у Львові». Це триденний тур 6-7-8 січня за 775 гривень з особи.

Маршрут: Вінниця - Львів - Жовква - Олеськ - Підгірці - Золочів – Вінниця. До вартості туру входять 2 сніданки; проживання 2 ночі в готелі (всі номери зі зручностями); відвідування Різдвяного Ярмарку та Свято Пампуха; Свята Вечеря» в традиційному вкраїнському стилі у супроводі Вертепу.

Карпати

 Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани - фото 2

Вихідні в Карпатах обійдуться вінничанам від 625 гривень на одну особу за три дні. До вартості входить страхування, проїзд з Вінниці до Яремче та трансфери від Яремче до Буковеля, дві ночі в готелі економ класу. Виїзди щочетверга о 23 годині. Додатково прийдеться оплатити харчування, прокат лижного спорядження та абонементи на катання на ГК «Буковель» Вартість безлімітного абонементу на 2 дні - 600 гривень; на 3 дні - 810 гривень або 20 підйомів – за 450 гривень.

Від Єгипту вінничани не відмовились

 Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани - фото 3

«У вінничан популярний та бюджетний пляжний відпочинок посеред зими це Єгипет. Подорожі в Єгипет на новорічні свята замовляли досить часто, наприклад, 1 січня в туристичних операторів були пропозиції відпочинку в Єгипті з виїздом аж 10 січня. Раніше вільних місць вже не було. Середня вартість путівки в п’ятизірковий готель з системою «все включено» становить $950», - розповіла директор туристичної агенції «Бархат» Олена Іванова.

Різдвяні тури Європою

Відпочинок на зимові свята. Що обирають вінничани - фото 4 

Туристичні агенції Вінниці пропонують автобусні тури Європою. Подорож до Італії за 5 днів обійдеться від 129 євро (Будапешт - Відень - Мілан - Верона – Венеція). Інший варіант – відвідини столиць Угорщини, Австрії, Чехії та Краків – від 68 євро за 4 дні.

До вартості включено: проїзд автобусом; супровід російськомовним гідом по всьому маршруту; проживання в тризіркових готелях з сніданками.

ВИННИЦА.info