9 лип. 2018 11:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

139

0

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото

 Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото


Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото

 За цілющим повітрям, радоновою водою і спокоєм – приїжджайте в один з кращих курортів України – санаторій «Поділля». Знаходиться він у зеленій зоні невеличкого містечка Хмільник, що на Вінниччині. Природа, сонце, оздоровлення і хороший сервіс – ідеальний варіант для літньої відпустки! Бюджетний відпочинок, який сподобається і вашому організму, і гаманцю.

Санаторій – це не обов’язково лікування. Фахівці пропонують цілий спектр процедур, які покращать ваше самопочуття і загартують імунітет. Приїздити можна цілою сім’єю. Цікаве дозвілля тут приготували для будь-якої вікової категорії.

Заклад розташований серед хвойних дерев. Прогулюватися - одна насолода: вимощені алеї, бесідки, фонтанчики, фігурки звірят… Комфортний, м'який клімат сприятливий для відпочинку і лікування в будь-який час року.

Санаторій «Поділля» відомий мінеральними джерелами з радоновою водою, що має чудодійні властивості. Чисте повітря покращує настрій, нормалізує апетит і сон, сприяє оздоровленню від захворювань дихальної системи.

На території діє клуб, де проводяться музичні вечори, банкети, організовуються виступи талановитих артистів. До ваших послуг також тренажерна зала.

Якщо ж, ви маєте проблеми із здоров’ям, тоді спеціалісти проведуть діагностику і призначать індивідуальний курс лікування. У санаторії «Поділля» існують і успішно застосовуються понад 170 різних лікувальних процедур.

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото

Проживання

У санаторії «Поділля» на вас чекають комфортабельні номери – на будь-який смак і різну цінову спроможність.

Номер «стандарт» має усі зручності. В кімнаті – односпальне або двоспальне ліжко, тумби, шафа, стільці, телевізор, санвузол, посуд, WI-FI.

Номер «люкс» складається з двох кімнат (спальня і вітальня). Має двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, приліжкові тумбочки, шафу, розкладний диван, стіл, стільці, плазмовий телевізор, холодильник, санвузол з ванною, чайник, посуд, фен, WI-FI.

Номер «апартаменти VIP» складається з двох просторих кімнат: спальна і кімната-студія. Приміщення має обладнану повноцінну кухню і їдальню, а також шафу-купе, м'який куточок з журнальним столиком, плазмовий телевізор в кожній кімнаті, широке двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, приліжкові тумби, комод, фен, Wi-Fi. Простору ванну кімнату.

Ціни на кожен номер різні. У їх вартість входить проживання, харчування та лікування. Подивитися фото та забронювати апартаменти можна за посиланням: https://goo.gl/Df2eKJ

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 2

Харчування

Правильне харчування є запорукою гарного самопочуття. Санаторій пропонує відпочивальникам триразове харчування у просторій їдальні. Окрім, сніданку, обіду та вечері, можна скуштувати і хмільницьких смаколиків. У пекарні «Поділля» готують духмяні булочки, тістечка і пироги. Санаторій «Поділля», що у Хмільнику, гарантує своїм клієнтам смачну, збалансовану кухню, приготовану за найвищими стандартами. А головне – екологічно чисту.

Перед тим, як потрапити до столу, всі продукти проходять перевірку спеціальним еко-приладом.

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 3

Лікування та оздоровлення

Прекрасна лікувальна і діагностична база. У санаторії пропонують радонотерапія, грязелікування, всі види фізіотерапевтичних процедур. Підводне витягування хребта в радоновій воді, лікування в басейні гідрокінезотерапії. В санаторії функціонує перший в Україні радіоеманаторій для лікування хворих із захворюваннями легеневої і серцево-судинної систем.

Приємним бонусом відпочинку у санаторії «Поділля» є можливість замовити екскурсію до цікавих куточків Поділля, скористатися трансфером чи відвідати сауну. На території також розташований банкомат.

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 4

Адреса санаторію «Поділля»: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)

+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31

+38 (067) 23-23-415 (Київстар)

+38 (063) 68-55-053 (Life)

+38 (095) 63-59-606 (MTC)

+38 (04338) 2-31-02 (Факс)

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 5

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 6

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 7

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 8

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 9

Відпустка на курорті: санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги. Фото - фото 10

У санаторії на Вінниччині грижі хребта лікують без операцій. В закладі є одна з найкращих спелеокамер та унікальна методика лікування сіллю. Санаторно-курортне лікування допоможе покращити самопочуття навіть при хронічних захворюваннях. Життя без болю в спині можливе. В санаторії «Поділля» на Вінниччині розробили унікальний комплекс терапії.