4 трав. 2015 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

105

0

Відтепер вінничанам заборонено чіпляти номери ПТН-ПНХ

Відтепер вінничанам заборонено чіпляти номери ПТН-ПНХ

 До таких жорстких заходів далися для того, аби під наклейками не ховалися бандити


Відтепер вінничанам заборонено чіпляти номери ПТН-ПНХ

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив ДАІ не допускати наявність на автомобільних номерних знаках будь-яких написів окрім державних реєстраційних знаків.

Про це повідомляє прес-служба УМВС.

«Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного», – сказав він.

Арсен Аваков пояснив, що зловмисники, які розстріляли міліціонерів у Києві в ніч на понеділок, переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання.

За словами Глави міліцейського відомства, до таких жорстких заходів далися для того, аби під наклейками не ховалися бандити, які одягають форму АТОшників.

«У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них рядяться. Ми більше з цим мириться не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють», – зазначив Аваков.

Арсен Аваков наголосив, що на автомобілях повинна бути виключно державна реєстрація

«Ніяких додаткових наклейок. Ми, враховуючи наближення свят 8 і 9 травня, переходимо на дуже жорсткий режим патрулювання і контролю. У тому числіі щодо профілактики таких бандитських груп», - заявив Міністр.

ВИННИЦА.info