10 лют. 2016 17:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Новини компаній
0

73

0

Виготовлення номерних табличок для всіх типів транспортних засобів

Виготовлення номерних табличок для всіх типів транспортних засобів

Замовлення державних номерів на авто


Кожен автовласник може зіткнутися з проблемою пошкодження номерів, їх втрати або крадіжки. В такому випадку має бути тривала і виснажлива процедура відновлення авто номера, яка займе багато часу і виявиться вельми витратною. Наша компанія пропонує послуги по відновленню номерних знаків, а також професійне обслуговування клієнтів в області вирішення питань у цій сфері.

Ми виготовляємо автомобільні номери на всі види транспортних засобів, а також пропонуємо автономери американського зразка (квадратні) і сувенірні, іменні таблички. Інноваційне обладнання та новітні технології дозволяють нам оперативно виконувати замовлення і максимально швидко задовольняти запити наших клієнтів. Виготовлення номерів здійснюється відповідно до вимог законодавства та з дотриманням всіх норм і стандартів. Обов'язковою є нанесення захисної світловідбивної плівки, що в поєднанні з високоякісними матеріалами забезпечує тривалий термін служби номерних табличок. Наша продукція характеризується довговічністю, стійкістю до умов експлуатації та зовнішньому середовищі, не втрачає первісної яскравості.

Великою перевагою співпраці з компанією ТОВ «Держномери» є доступна вартість на будь-які номерні знаки. Ознайомитися з цінами можна на нашому сайті і по телефону у представників компанії. Ми економимо ваш час і пропонуємо вигідне рішення всіх питань, пов'язаних з виготовленням дублікатів номерних знаків. Вам не потрібно звертатися в ДАІ і проходити процедуру переоформлення та перереєстрації транспортних засобів.

Центральний офіс нашої компанії знаходиться в місті Києві, також є впредставництво в Житомирі. Доставка по місту Київ здійсьнюється кур'єром, але, як альтернатива, ви можете самі забрати замовлений номер в нашому офісі. В регіони ми здійснюємо доставку "Новою поштою", як правило замовлення приходить на наступний день після замовлдення.

Для того, щоб замовити у нас держ номер машини, необхідно надати документ, що підтверджує особу (паспорт або водійські права), техпаспорт транспортного засобу та документ, що підтверджує володіння ним. Процедура виготовлення номера машин узгоджена з контролюючими службами і є абсолютно легальною. Ми пропонуємо оперативний і вигідний спосіб вирішення питань відновлення, заміни номерних знаків. Отримати готову продукцію можна буде в день замовлення, терміни виготовлення обмовляються з кожним клієнтом індивідуально.

Джерело http://gos-nomera.com.ua/ua/

 


0
0