5 січ. 2016 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

39

0

Вінничанин пограбував вагончик і втік на заробітки до Києва

Вінничанин пограбував вагончик і втік на заробітки до Києва

 Гроші зловмисник витратив на власні потреби, а викрадені речі продав знайомим.


Вінничанин пограбував вагончик і втік на заробітки до Києва

 У Києві працівники вінницької поліції затримали 31-річного вінничанина, який з будівельного вагончика в селі Лисогора викрав близько 5 000 гривень, слюсарний інструмент та зварювальний апарат. Гроші зловмисник витратив на власні потреби, а викрадені речі продав знайомим.

Про це інформує Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

На початку грудня до поліції з заявою про крадіжку звернувся 41-річний вінничанин. Чоловік повідомив, що на його дачі з підсобного приміщення та будівельного вагончика невідома особа скоїла крадіжку грошей, інструментів та зварювального апарату.

Вживши оперативно-розшукові заходи, працівники Вінницького відділення поліції встановили та затримали особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 31-річний вінничанин. Він працював різноробочим на будівництві по сусідству, де сталась крадіжка. Помітивши, що кілька днів на сусідній ділянці дачного масиву ніхто не з’являється, чоловік наважився викрасти з підсобного приміщення цінні речі. Виявилося, що у будівельному вагончику були гроші – близько 5 000 гривень. Вкрадені інструменти зловмисник продав знайомим та поїхав на заробітки у Київ.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення підозрюваному загрожує до 3-х років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info