6 жовт. 2015 14:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

78

0

Вінничан, які пересуваються на візках, на вибори безкоштовно возитиме спеціальна служба

Вінничан, які пересуваються на візках, на вибори безкоштовно возитиме спеціальна служба

Вінничан з інвалідністю доставлятимуть на вибори спецтранспортом


Вінничан, які пересуваються на візках, на вибори безкоштовно возитиме спеціальна служба

У день виборів, які відбудуться 25 жовтня людей на візках перевозитиме спеціальна служба. Забронювати цю послугу можна до 22 жовтня.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

25 жовтня у Вінниці відбудуться місцеві вибори. Вінничани, які пересуваються на візках і мають бажання проголосувати під час місцевих виборів на дільницях, а не вдома, можуть безкоштовно скористатися послугами Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках, що діють при ГО «Гармонія».. Для цього не пізніше 22 жовтня необхідно звернутися за телефоном 57-20-07, щоб забронювати відповідну послугу.

 «Частина візочників виявляють бажання голосувати не в дома, хоча мають таку можливість відповідно до Закону, а саме на виборчих дільницях. Тож, вінничанам, які бажають скористатися цієї можливість, потрібно звернутися до Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках за телефоном 57-20-07.  Забронювати відповідну послугу потрібно не пізніше 22 жовтня, вказавши, яку саме допомогу необхідно», – каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

Довідка

Служба перевезення людей на візках діє у Вінниці з 2006 року. Вона працює при ГО «Гармонії» за фінансової підтримки Вінницької міської ради. При Службі перевезення людей на візках діє Служба супроводу людей з ОФМ (обмеженими функціональними можливостями), працівники якої допомагають людям з проблемами зору потрапити у визначене місце, а людям на візку – піднятися сходами тощо.

ВИННИЦА.info