24 квіт. 2017 09:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

98

0

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості


Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості

 З кожним днем все більше українців вкладають кошти в закордонну нерухомість. Інвестиція в нерухомість – це надійний спосіб не тільки зберегти власні кошти, а й примножити їх завдяки здачі в оренду. Це також прекрасна можливість довгі роки економити на відпочинку за кордоном, навчати дітей в європейському університеті, забезпечити батькам-пенсіонерам гідну якість життя в країні з м'яким кліматом.

У рейтингу держав, нерухомість яких користується особливою популярністю серед українців, одне з перших місць по праву належить Болгарії. Це й не дивно. Рівень цін на нерухомість в цій країні – один з найнижчих в Європі. Нині цінова політика ринку Болгарії залишається сприятливою і доступною для громадян України, охочих відвідати цю гостинну країну в будь-який час року. Клімат Болгарії дозволяє відпочивати з комфортом і спекотним літом на піщаних пляжах, і взимку на мальовничих гірськолижних курортах.

А ви вже замислювалися над можливістю проживання в апартаментах на березі моря в будь-який зручний для вас час? Квартира в Болгарії – шанс здійснити вашу давню мрію.

Дізнатися багато корисної інформації для купівлі квартири в Болгарії тепер мають і вінничани. Агентство нерухомості «Олімп» надає унікальну можливість ознайомитись з найкращими пропозиціями болгарської нерухомості. Вперше у Вінниці найбільший забудовник Болгарії «Harmony Suites» спільно з АН «Олімп» з 18 по 28 квітня в ТРЦ «Мегамолл» надаватиме індивідуальні консультації щодо придбання нерухомості. Під час консультацій вінничани зможуть записатися на ознайомчий тур в сонячну Болгарію, де оглянуть нерухомість та ближче познайомляться з культурою і традиціями цієї країни.

Власний куточок на березі Чорного моря в сонячній Болгарії – зараз це можливо як ніколи! Кажуть, на мріях не можна економити. Але з саме зараз у вас є хороша можливість не переплачувати посередникам зайві гроші і купити квартиру недорого безпосередньо від забудовника.

Як повідомляють організатори, усіх хто завітає в «Мегамолл» обов'язково порадують постійно діючі знижки та акції, про які з радістю розкажуть консультанти. Ви зможете купити болгарське житло за прийнятною ціною, яку цілком можна прирівняти вартості нерухомості в більшості регіонів України. Ціни на апартаменти в «Harmony Suites» стартують від €29 тис. При цьому за порівняно невисоку вартість, ви отримаєте розкішні затишні апартаменти на чарівному узбережжі.

Усіх, хто хоче жити, навчатися, або інвестувати в закордонну нерухомість, Болгарська компанія забудовник нерухомості запрошує на індивідуальні консультації в ТРЦ «Мегамол» біля фонтану. Телефонуйте вже зараз 099-900-09-90 та шукайте інформацію на сайті http://vozlemorya.com.

Ігор П’ятницький:

– Наша родина придбала житло в Болгарії, щоб в першу чергу діти мали повноцінний відпочинок. Діти дуже задоволені. І важливо, що відпочивати можна не тиждень, а місяць, два, три. Та коли завгодно і навіть взимку. Адже, з Вінниці до Болгарії автомобілем їхати лише декілька годин. В інший час здаємо квартиру в оренду і маємо непоганий прибуток.

Максим Славінський:

– В Болгарії придбав невеличку квартиру рік тому і не шкодую. З того часу з родиною їздили туди відпочивати чотири рази. На кілька днів навіть друзі приїздили. Як на мене це найкраще місце для  відпочинку. Там просто неймовірні краєвиди.

Олександр Бедрак:

– Купили квартиру в Болгарії й ось уже декілька років наша велика родина не витрачає великі кошти за орендоване житло під час відпочинку. Всю відпустку ми відпочиваємо там. В останні два роки в Болгарії відпочиває велика кількість туристів. Їдуть і вінничани, тож тут почуваєшся як вдома. З минулого року почали здавати свою квартиру в оренду – виявляється це прибутково. Особливо в «гарячий сезон».

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості - фото 2

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості - фото 3

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості - фото 4

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості - фото 5 

Вінничан запрошують на безкоштовні консультації з придбання нерухомості - фото 6

Фото та матеріали надані рекламодавцем