11 черв. 2015 13:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

58

0

Вінничан запрошують переглянути українське кіно просто неба

Вінничан запрошують переглянути українське кіно просто неба

 Проект «Кінодворик» запрошує дивитись українське


Вінничан запрошують переглянути українське кіно просто неба

 У Вінниці три вечори площа Європейська перетвориться на затишний «Кінодворик», вечірній кінозал, де йтиме виключно українське кіно.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

 Переглядати цікаві фільми просто неба стає вже доброю традицією для вінничан.

Проект «Кінодворик» триватиме 12-14 червня під гаслами «Дивись українське!» та «Живи спілкуючись!». «Кінодворик» - це безкоштовний кінотеатр під відкритим небом, де кожен зацікавлений перехожий матиме змогу насолодитись стрічками українського кінематографу. Початок кіносеансів щойно звечоріє, о 21.15.

Вже завтра, 12 червня, ввечері на площі Європейській на великому екрані покажуть соціальну драму «Істальгія» (2012) режисерки Дарини Онищенко. Це три історії кохання, дія яких одночасно відбувається у трьох європейських містах: Мюнхені, Белграді та Києві. У центрі сюжету – конфлікт між старим і молодим поколіннями, перше з яких обрало еміграцію, а друге стоїть перед складним вибором – поїхати чи залишитись

13 червня о 21.15 дивіться український сімейний комедійно-музичний фільм 2014 року «Трубач» (режисер Анатолій Матешко). Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка. Він не тільки талановито грає, але і пише власну музику, привертаючи увагу всесвітньо відомого музиканта, який гастролює в місті. 

У недільний вечір вінничанам покажуть українсько-французьку романтично-ліричну комедію «F63.9 Хвороба кохання» (режисери Олена Дем’яненко та Дмитро Томашпольський). Це фільм про кохання доктора-венеролога і космонавта, а також про секретний космічний експеримент. Назва кінострічки походить від рішення Всесвітньої організація охорони здоров'я (ВООЗ), яка включила кохання до переліку психічних відхилень під кодом F63.9.

Вінничан запрошують на безкоштовні кіносеанси у серці Вінниці ввечері у п’ятницю, суботу та неділю дивитись якісне українське кіно та обговорювати його у приємній компанії на свіжому повітрі.

ВИННИЦА.info