28 серп. 2017 11:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

60

0

Вінничан запрошують придбати меблі та отримати безкоштовну доставку у подарунок

Вінничан запрошують придбати меблі та отримати безкоштовну доставку у подарунок

 Вінничан запрошують придбати меблі та отримати безкоштовну доставку у подарунок


Вінничан запрошують придбати меблі та отримати безкоштовну доставку у подарунок

 Вінничани, яки планують поміняти в будинку меблі,можуть зекономити кошти: інтернет-магазин меблів пропонує мешканцям міста безкоштовну доставку. 

Швидко, зручно та безкоштовно:доставка меблів від «Мої Меблі»

Компанія «Мої Меблі» проводить акцію «Безкоштовна доставка меблів в межах Вінниці». Будь-який товар, обраний клієнтом із асортименту інтернет-магазину, буде доставлено до кінцевого споживачавчасно та безкоштовно. Для цього користувачу потрібно докласти мінімум зусиль: обравши меблі, достатньо зателефонувати онлайн-менеджеру та сказати кодове слово «Вінниця». Як тільки співробітники оброблять замовлення, сервісна служба проконтролює швидку та безкоштовну доставку безпосередньо до покупця. 

«Мої Меблі» — це компанія, яка реалізує якісну продукцію провідних вітчизняних та іноземних виробників. Інтернет-магазин сформував найширшій каталог сучасних меблів на будь-який смак та випадок. 

Всі товари розташовані в каталозі в зручно структурованих категоріях. Кожен предмет або гарнітур містить якісне фото, технічну характеристику, варіанти кольорів, опис матеріалу та актуальну ціну. Якщо у покупця виникнуть сумніви та запитання, він завжди може зв’язатись с онлайн-консультантом, який надасть професійну та змістову відповідь щодо кожної товарної позиції. 

Вінничани, які бажають оновити інтер’єр, або придбати меблі для нової оселі, можуть зробити це за допомогою компанії «Мої Меблі». Одна з переваг інтернет-магазину — демократична вартість продукції, адже компанія співпрацює з меблевими фабриками без посередників та може запропонувати вигідну ціну з мінімальною націнкою. Детальніше тут: https://moyamebel.com.ua/ua/contact/vinnitskaya/vinnitsa

Співробітники компанії відслідковують ціни на ринку та корегують вартість товару в інтернет-магазині. До речі, потенційні клієнти також можуть вплинути на ціну.

Важливо

Уявімо, що покупець хоче придбати диван. Якщо віншому магазині клієнт знайшов такий самий предмет по нижчій ціні, він може зателефонувати менеджерові,та поінформувати про цей факт, надавши посилання на товар та свої контактні дані. Компанія «Мої Меблі» запропонує споживачу більш зручні умови.