16 груд. 2016 18:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

58

0

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу»

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу»

 Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу»


Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу»

Влада Вінницької області готова сприяти розвитку малого та середнього бізнесу та повертати підприємцям частину відсотків по кредитам, які бізнесмени беруть для власної справи за програмою від ПриватБанку «Країна успішних людей» (КУБ), про це заявив голова Вінницької обласної державної адміністрації  Валерій Коровій під час бізнес-форуму «Успішний розвиток бізнесу – запорука економічного зростання регіону».

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу» 

«Глобальна мета програми — створення в Україні  одного мільйону робочих місць  за два роки. На сьогодні, вже є 81 тисяча місць. Завдяки відкритій платформі «Prometheus» пройшли навчання понад 800 підприємців, які вже ефективно працюють в бізнесі і створюють нові робочі місця», - наголосив директор Вінницького регіонального управління ПриватБанку Віталій Лукашенко.

Скориставшись програмою «КУБ», підприємець може отримати суму від  50 до 300 тисяч гривень строком на один рік. При цьому йому не доведеться збирати величезну кількість документів, вистоювати черги та довго чекати рішення.

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу» - фото 2 

Приєднатися до програми «Країна успішного бізнесу» можуть й інші банки на власних умовах.

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу» - фото 3 

В свою чергу, заступник міського голови Вінниці Владислав Скальський заявив, що для розвитку малого та середнього бізнесу в бюджеті передбачили на наступний рік 3,7 млн. грн.

«Завдання на рівні міста: полегшення, спрощення процедури, реєстрації, надання якісних адміністративних послуг, зменшення дистанції між реєстрацією та реалізацією бізнес-концепції», - підкреслив він. І додав, що зараз вінницька влада співпрацює з кількома міжнародними проектами для ефективної співпраці з підприємцями.

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу» - фото 4 

Перед учасниками бізнес-форуму «Успішний розвиток бізнесу – запорука економічного зростання регіону» виступили також підприємці з власними історіями успішного розвитку бізнесу. Вони зізнались, що не здогадувались, як легко і швидко можна отримати гроші за цією програмою та запевнили, що обов'язково  скористаються й можливістю компенсувати відсотки по кредитній ставці.

Вінничанам показали «Країну успішного бізнесу» - фото 5 

Переконатися в простоті і зручності програми КУБ та залишити свою заявку можна сайті https://kub.pb.ua/.

Довідка.

Національна програма розвитку підприємництва «КУБ» - «Країна успішного бізнесу», яка запрацювала у квітні цього року покликана збільшити кількість робочих місць в регіоні та передбачає нові можливості підтримки малих підприємців місцевою владою за рахунок компенсації  з місцевих бюджетів частини відсотків за банківськими кредитами.

Головна мета проекту – сприяти створенню понад 1 млн. нових робочих місць по всій країні за рахунок розвитку і підтримки малого та середнього бізнесу.