4 січ. 2011 13:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

24

0

Вінничани можуть записатись на тести до кінця лютого

Вінничани можуть записатись на тести до кінця лютого

Як зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.


Вінничани можуть записатись на тести до кінця лютого

Як зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це повідомляє український центр оцінювання якості освіти/

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року триватиме з 9-00 1 січня до 24-00 28 лютого.

Для початку потрібно визначитись з напрямом підготовки (спеціальністю), за яким бажаєте навчатись у вищому навчальному закладі.

Далі, потрібно звернутись до приймальної комісії вищого навчального закладу, до якого плануєте вступати, та ознайомитись із Правилами прийому, де вказано перелік конкурсних предметів, результати зовнішнього незалежного оцінювання з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання.

Далі потрібно вибрати предмети, із яких Ви бажаєте скласти тести.

 У 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з дванадцяти предметів.

Перелік предметів:

українська мова та література, математика, історія України, фізика, російська мова, біологія, хімія, географія, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

Загальна кількість вибраних предметів, для складання тестів, не повинна перевищувати п’яти.

Буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

Потрібно підготувати необхідні для реєстрації документи та матеріали:

- копію паспортного документа або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1994 року та не отримали паспорт);

- копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо такого документа немає, але  повна загальна середню освіта буде здобута в 2011 році, то необхідно надати довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти;

- висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього незалежного оцінювання (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);

- дві фотокартки розміром 3х4 см;

- переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).

На копіях документів, що надаються для реєстрації, потрібно зробити напис «Із оригіналом згідно» та поставити підпис.

Далі потрібно оформити заяву-реєстраційну картку. Для цього необхідно звернутись до пункту реєстрації або зробити це самостійно, скориставшись Програмою створення заяви-реїстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти та розміщеною на його офіційному веб-сайті.

Надіслати не пізніше 28 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти заяву-реєстраційну картку та документи, перелік яких подано вище. Надсилати їх краще цінним листом з описом вкладення.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

ВИННИЦА.info


0
0