3 листоп. 2016 10:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

59

0

Вінничани написали меру три звернення через «транспортні» проблеми

Вінничани написали меру три звернення через «транспортні» проблеми

 За два дні надійшло три скарги на роботу муніципального транспорту


Вінничани написали меру три звернення через «транспортні» проблеми

 Протягом 1 – 2 листопада на адресу міського голови надійшло три звернення щодо графіку руху автобусних маршрутів зі Старого міста та маршрутки 13-А. Люди просять вдосконалити розклад руху автобусів №7 та 21, а також зменшити інтервал руху маршрутки №13.

Звернення зареєстровані на сайті міськради.

Одне із звернень стосується роботи автобусного маршруту №7 «вул. Примакова – мкр. Пирогово».

«Шановний пане Голово, прошу Вашого контролю чи патронату над роботою служб міського громадського транспорту. Вже кілька місяців робота на маршруті міського автобусу № 7 викликає обурення мешканців. Старого міста: відміняються рейси, люди, не маючи про то інформації, чекають автобусів за оприлюдненими графіками, мерзнуть, добираються із великими труднощами в т.ч. діти, старики, особи з інвалідністю... Та і, власне, проїзд в автобусах цього маршруту в ранкові і вечірні години являє собою «душогубку», - йдеться в звернені.

В іншому, жителі Старого міста обурюються чому зник додатковий рейс автобусного маршруту № 21 «Барське шосе – Педучилище».

«Запрошуємо Вас особисто впродовж тижня проїхатись у робочі дні у автобусі маршруту № 21 рейсом на 7.25 ( з Педучилища) від площі 8-го березня до мікрорайону Вишенька. Задоволення не гарантуємо і мешканців, які схвалять роботу міської влади також.

У вересні 2016 року з'явився додатковий рейс автобуса маршруту №21 на 7.35 (з Педучилища), всі зітхнули з полегшенням, проте вже 14 днів, як він зник. Чому?

По-перше, прошу надати відповідь на наступні питання:

-чому рейс на 14.30, яким студенти і школярі повертаються з навчання з мікрорайону Вишенька відмінили?

-чому часто-густо замість 2х рейсів 21го автобуса здійснюється один?

-чому на вихідні та святкові дні ми маємо лише один автобус маршруту №21на годину, та й той їде одночасно з автобусом маршруту №7 від площі 8-го березня на Вишеньку і так само одночасно у зворотньому напрямку?..», - питає вінничанка.

Також у зверненнях просять зменшити інтервал руху маршрутки №13–А «Корея – Залізничний вокзал».

«Доброго дня! Звертаюся стосовно маршруту 13-А. Прошу прийняти міри, тому що кожного дня зранку неможливо доїхати на роботу. Щоранку, з 8.00 до 9.00 люди з забитої маршрутки не можуть вийти на потрібній зупинці. В цю годину потрібно зменшити інтервал між машинами. Це ж неможливо кожен ранок починати робочий день. Дуже багато людей Вам дуже будуть вдячні», - йдеться в листі.

Вінниця.info