28 серп. 2016 11:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

133

0

Вінничани написали петицію, де просять відремонтувати стадіон «Локомотив»

Вінничани написали петицію, де просять відремонтувати стадіон «Локомотив»

 На сайті Вінницької міської ради зареєстрували петицію на захист стадіону


Вінничани написали петицію, де просять відремонтувати стадіон «Локомотив»

На сайті Вінницької міської ради опубліковано петицію, у якій просять відремонтувати стадіон «Локомотив». Звернення зареєстрував громадянин Грабовський Іван Петрович. За 6 днів петиція набрала 150 підписів з 350 необхідних. До завершення подання підписів залишилось 8 днів. 

«Стадіон «Локомотив» на 12 тис. місць зараз знаходиться не в найкращому стані. В зв'язку з ліквідацією «Ниви» 2012 року стадіон став використовуватися Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського для занять фізичною культурою студентів, а також проведення футбольних матчів аматорських футбольних команд, зокрема «Вінниця». Протягом десятиріч арена використовувалась, як майданчик для виступу артистів та політиків. Зараз Фк "Нива"відновило своє існування, для нашої команди спорудили тренувальне поле СК"Нива", яке вміщує 3500 глядачів. Але так як "Нива" зберається грати на професійному рівні та приймати великі футбольні клуби України та багато глядачів, ій потрібен новий, відреконструйований стадіон на велику кількість глядачів», - повідомляють у петиції.

У зверненні зазначають, що насьогодні ФК «Нива» проводить на стадіоні, забитому вщент глядачами.

«Варіант вирішення: Міській раді від імені Вінницької громади звернутися до керівництва ФК"Нива" та залучити інвесторів до реконструкції раніше відомого величезного стадіону "Локомотив"», - пишуть у петиції. 

Вінниця.info