28 січ. 2015 09:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

58

0

Вінничани відправили на Донбас будматеріали

Вінничани відправили на Донбас будматеріали

 Вінниччина систематично надає необхідну допомогу тим регіонам та містам, яким вона конче необхідна


Вінничани відправили на Донбас будматеріали

27 січня з Вінниці (ТОВ " Будматеріали" (Лісоторгова База) було сформовано та відправлено черговій гуманітарний вантаж в місто Маріуполь (Донецька область).

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

«Ми повинні докласти максимум зусиль та виконати поставлені перед Вінниччиною завдання і сформувати автомобілі зі склом, шифером та іншими будівельними матеріалами, необхідними для відновлення зруйнованих будівель у Маріуполі» - зауважив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

У відправленні вантажу із будівельними матеріалами взяв участь директор Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Дмитро Романченко.

За його словами, вантаж було зібрано за ініціативи обласної державної адміністрації силами небайдужих мешканців Вінницької області. В зв’язку з подіями, які відбуваються в східних областях Вінниччина систематично надає необхідну допомогу тим регіонам та містам, яким вона конче необхідна.

«Це перша машина з таким вантажем, яку ми відправляємо. Вона завантажена руберойдом і шифером. Загалом, 1000 кв.м. євроруберойду та 800 листів шиферу, а це близько 24-25 тонн вантажу. До збору вантажу долучилося безліч будівельних організацій, що працюють на території нашого краю. В основному допомагали коштами, а вже подальша робота з формування була покладена на нас – представників виконавчої влади області. Згодом планується відправка другої машини, яка буде завантажена 4000 тис. кв. м. скла», - повідомив Дмитро Романченко.

Вінничани відправили на Донбас будматеріали

Вінничани відправили на Донбас будматеріали - фото 2

Вінничани відправили на Донбас будматеріали - фото 3

Вінничани відправили на Донбас будматеріали - фото 4

ВИННИЦА.info