19 берез. 2015 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

88

0

Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці

Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці

 Вадим Майстренко із Калинівки воює на боці ДНР


Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці

 22-річний Вадим Майстренко із Калинівки воює на боці ДНР у «Спарті» Мотороли. У соцмережі гранатометник хизується із прапорами «Новоросії» та радіє кількості загиблих українських військових. Серед бандитів «Спарти» він «у повазі» і його кличуть «Русский из Калиновки».

«До речі, Вадим був одним із тих, хто вбивав наших кіборгів у Донецькому аеропорту...

Друзі бойовика розповідають, що він їздив «ті тушкою» на Антимайдан. А влітку 2014 року через проблеми із законом Вадим отримав три роки умовно та втік у Донецьк. Відтоді воює у «Спарті».

Вадим часто телефонував до знайомих бійців «Ягуара» й випитував їхню кількість та місця дислокації. Й деякі хлопці розповідали, бо тоді ще не знали, де служить земляк...», - пишу у Facebook журналіст Вікторія Микитюк.

Мама Вадима неохоче розповідає про сина, із сльозами на очах.

«Дійсно, моя дитина зараз в ДНР, але ми не спілкуємось. Він не через політику там, проблеми із законом. Тут його судили, вирішив втекти. Про його рішення я не здогадувалась. Одного дня він пішов із дому й більше не повертався. Мені важко про це говорити, люди у місті не осуджують. Вони розуміють, як мені тепер...», - каже вона.

Близький товариш згадує останню розмову з бойовиком.

 «Я нікого й ніколи не боявся. Чекайте свят, буде класно. А в мене все добре, перемир'я. Ми до вас не йдемо, ми вас вигонимо, ми на своїй землі. Це ви до нас прийшли, й це ваша помилка. Коли ви спали вдома, я ночував на вокзалі. І я буду допомагати бойовикам, бо вони рятують у біді, а ви — ні. Додому не повернуся, ніхто мене вже там не чекає...»

У так званій «Базі сепаратистів» без імені вінничанина теж не обійшлося. Там він прописаний як терорист НВФ «Спарта». Доказами служать особисті фото окупанта на території, підконтрольній сепаратистам.

Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці

 Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці - фото 2

Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці - фото 3

Вінничанин воює на боці терористів, щоб втекти від в’язниці - фото 4

ВИННИЦА.info за матеріалами газети "33 канал" , фото соцмережі.