11 листоп. 2016 12:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

47

0

Вінничани змагатимуться за найкраще оформлення будинку до Нового року

Вінничани змагатимуться за найкраще оформлення будинку до Нового року

 Власники найкраще прикрашених до Нового року вікон, вітрин та фасадів на Центральних вулицях міста можуть отримати до 20 тис. грн.


Вінничани змагатимуться за найкраще оформлення будинку до Нового року

 Вінницька мерія пропонує підприємствам і організаціям, які розташовані по вул.Соборній та Пирогова, взяти участь у конкурсі на краще оформлення свого приміщення, вікна, фасаду до новорічних та різдвяних свят. Призовий фонд від 10 до 20 тисяч гривень. Позмагатись за премію можуть і вінничани, які мешкають на вказаних центральних вулицях.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Головною метою огляду-конкурсу «Новорічний настрій» є сприяння створення святкової атмосфери для вінничан та гостей нашого міста протягом новорічних та різдвяних свят; надання більш урочистого вигляду вікнам, балконам, вітринам, фасадів будівель, облаштування територій, прилеглих до підприємств, установ, організацій.

Участь у конкурсі можуть брати вінничани, які мешкають по вул.Пирогова (від вул.Маліновського до площі Гагаріна) та вул. Соборній, а також підприємства та установи, розташовані на цих центральних вулицях міста.

Конкурс «Новорічний настрій» проходитиме з 28 грудня 2016 року по 13 січня 2017 року. Для того, щоб взяти в ньому участь потрібно подати заявки із фотографіями з прикрашеними об’єктами в електронному вигляді на адресу: [email protected] . Зразок заявки незабаром буде розміщено на зовнішньому сайті Вінницької міської ради.

Огляд та оцінка прикрашених об’єктів здійснюється за наступними показниками: загальне святкове оформлення об'єкта та прилеглої території; використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів, прикрас; використання новорічно-різдвяної символіки; санітарно-технічний стан об'єкта та прилеглої території; креативність.

Підбивати підсумки конкурсу буде комісія після проведення огляду об'єкта чи прилеглої до нього території. Переможців відзначать дипломами  Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і грошовими преміями: за І місце – 20 тис. грн; за ІІ місце – 15 тис. грн; за ІІІ місце – 10 тис. грн.

Вінниця.info