16 листоп. 2015 14:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

56

0

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток

 Прибуткова Болгарія для вінничан


Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток

 У рейтингу держав, нерухомість яких користується особливою популярністю серед українців, одне з перших місць по праву належить Болгарії. За останні декілька років вже більше 300 тисяч жителів нашої країни стали власниками квартир та будинків на території цієї республіки.

Це прекрасна можливість не тільки довгі роки економити на відпочинку за кордоном, навчати дітей в європейському університеті, забезпечити батькам-пенсіонерам гідну якість життя в країні з м'яким кліматом. За останні 2 роки тенденція дещо змінилася. Раніше люди купували квартири виключно для себе з ціллю сімейного відпочинку. Зараз все більше українців цікавляться можливістю заробітку за допомогою здачі в оренду. Це й не дивно. В нерухомість Болгарії вигідно вкладати гроші – рівень цін на нерухомість в цій країні – один з найнижчих в Європі. І справа не тільки в цінах, політика болгарського уряду гарантує максимальну захищеність ваших інвестицій.

Порівнюючи вартість квартир і будинків на чорноморському узбережжі Болгарії з вартістю житла в Одесі, не можна не визнати, що болгарська нерухомість відрізняється більш доступною ціною. У Болгарії однокімнатні квартири в новому будинку недалеко від моря й зі своїм басейном площею 44 кв.м можна придбати за 24 тисячі євро. Тоді як ціна на подібну квартиру в Одесі буде в півтора рази, а то й вдвічі вища.

Переваг придбання нерухомості достатньо і всі вони очевидні. Болгарія знаходиться відносно недалеко від України: всього 2 години на літаку з Києва. Унікальне місце розташування робить цю країн легко доступною для частого відвідування. Республіка близька до України в культурі. Болгарська мова схожа до російської та української і тому проста для розуміння. Тому проживаючи в Болгарії, Ви отримуєте можливість вільно подорожувати по Європі, без будь-яких обмежень.

– Останні декілька років до нашого агентства досить часто звертаються власники курортної нерухомості в Криму. В силу тих чи інших обставин вони змушені продавати свою нерухомість. Тепер вони переносять свій бізнес в перспективну Болгарію. Інвестицію в болгарську нерухомість можна по праву назвати бізнесом. Річ у тім, що дуже мало сімей дійсно проводять всі літні місяці в Болгарії. Як правило, вони приїжджають на 1, 2, максимум 3 тижні на відпочинок. А решту часу квартира пустує. І ось цей час можна використати для здачі в оренду та заробітку. А прибуток ще й як себе оправдовує, – зазначає В’ячеслав Заремба – директор агентства нерухомості «Олімп», яке на сьогодні є єдиним офіційним представником болгарського забудовника у Вінниці. – Варто зазначити, що власниками болгарських апартаментів стають не тільки олігархи. Наше агентство не очікувало, що в цю комерційну нерухомість так активно вкладатимуть кошти навіть вінницькі фермери. Громадяни з середнім достатком все частіше продають будиночок десь під Вінницею і одразу купують нерухомість в Болгарії, тому що це вигідно. Людина продає будинок в Україні, купує в Болгарії і в неї навіть залишаються кошти.

Вінничани мають унікальну можливість навчитися відпочивати, заробляючи. 20 листопада о 18 годині в галереї Інтер-Шик відбудеться презентація апартаментів на чорноморському узбережжі з лідером будівництва курортної нерухомості Болгарії. Тож поспішайте записатися за телефоном: 099-900-09-90. Кількість місць обмежена.

Віктор Журавель, стоматолог:

– Декілька років тому я придбав невеличку квартиру на Сонячному березі. Як на мене це найкраще місце для  відпочинку. Наша родина тричі на рік приїздить сюди відпочивати. Решту часу там проводять друзі та знайомі. Там просто неймовірні краєвиди. Напевно на старість з дружиною туди переїдемо.

Олександр Бедрак, власник мережі ветеринарних аптек:

– Наша родина не витрачає кошти на високу орендну плату за житло під час відпочинку, так як ми маємо власну квартиру на Сонячному березі. Всю відпустку ми відпочиваємо в Болгарії. Тут почуваєшся як вдома. Решту літнього сезону здаємо апартаменти в оренду для туристів.

Володимир Борисюк, безробітній вінничанин:

– Я маю двокімнатну квартиру в  Святому Власі – наймолодшому курорті Болгарії. Придбав чотири року тому через те, що це містечко має не аби яку перспективу. В «гарячий сезон» отримую значний прибуток від оренди будинку. З кожним роком сюди їде все більше туристів. Відповідно прибуток зростає. Раз на рік приїжджаємо сюди з дітьми у відпустку. 

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток - фото 2

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток - фото 3

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток - фото 4 

Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток - фото 5 

 Вінничани знайшли спосіб відпочивати за кордоном, отримуючи прибуток - фото 6