16 січ. 2016 14:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

53

0

Вінничанин хотів обміняти набої на горілку

Вінничанин хотів обміняти набої на горілку

 Набої вилучила поліція


Вінничанин хотів обміняти набої на горілку

 15 січня у 52-річного жителя Ямпільського району працівники місцевої міліції вилучили 55 набоїв різного калібру. Правоохоронці затримали чоловіка, коли він намагався обміняти набої на горілку.

Про це інформує Відділ комунікації ГК НП Вінниччини.

Як розповів т.в.о. начальник ямпільської поліції Юрій Розумик, до оперативників надійшла інформація, що 55-річний житель одного з сіл району зберігає боєприпаси. Дана інформація підтвердилась, коли підозрювана особа була затримана. У нього вилучили пакет з 55 різнокаліберними набоями часів Другої світової війни.

Затримали підозрюваного правоохоронці, коли він в селі намагався обміняти ці боєприпаси на горілку. За словами затриманого, боєприпаси він знайшов влітку біля одного з будинків на околиці села.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно звернуться до правоохоронних органів та здадуть свою незареєстровану зброю та бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності. Якщо вам відомо про осіб, які незаконно зберігають ці предмети, прохання повідомляти за телефонами 59-33-29, 59-33-22 або 102.

ВИННИЦА.info