14 лют. 2017 01:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

75

0

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото)

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото)

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України 


Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото)

22-річний Захар Чайковський з Вінниці, став відомий в Україні після серії відвертих фото у людних місцях, які зробив по різним куточкам України. Популярності набув після світлин навпроти центрального входу у Чернівецький університет. Хлопця вже деякі охрестили збоченцем та педофілом.   Вінниця.info знайшла Захара та записала з ним не менш відверте інтерв’ю. Чому ж насправді він робить «селфі» у стилі «Ню», ми вже знаємо. Зрозуміти дивака зараз можете і ви.

Фотографуватися оголеним Захар почав лише кілька місяців тому. Точніше, у жовтні 2016-го. На це його спровокували.

«Навкруги  спочату думають, що я роблю це бездумно. Ні! В кінці всі  аплодують! – розповідає. -  А історія з інтимними фотами взагалі розпочиналася так. Пішов купувати собі осінню куртку. Залишилося 160 гривень. Це був обід. І тут я подумав, що ніколи не був на Говерлі. За ці гроші вирішив їхати автостопом. Спочатку до Рівного, звідти до Львова, звідти на Говерлу. І поки я їхав, я говорив, що на гору піднімусь у шортах. Бо у Вінниці, коли виїжджав, було тепло. Я був вдягнутий у них. Дорогою  почав закидувати у соцмережі фотки та відео, що хочу спробувати піднятися на гору саме у шортах. Сумнів був, що нам це вдасться. Але хотілося довести, що це зможу. Бо багато людей відповідали,  нічого не вийде. Пам’ятаю, на місце прибув вже ввечері. Була нульова температура. Заночував у якогось дідуся. Він пустив до себе безкоштовно. Ранком, поки піднімався на Говерлу, стало дуже спекотно. Йшов у футболці.  А в Карпатах у цей момент вже було -15-ть морозу. Снігу трохи вище кросівок. Але не зважав на це. Поки піднімався, вирішив зробити фото, але ще цікавішими.  Було так гарно навкруги. І… я зрозумів, таке єднання з природою, має бути максимально природнім. Вже після цього подумав,  хочу такі фотографію у кожному місці, яке мене вражає»

Під час повернення додому, хлопець повторив відверту фото-сесію на даху старовинного приміщення у центрі Львова. 

«Біля мене стояли китайці. Один, з рожевим шарфом каже: «Молодець!». Зацікавився, чи я – натурал. Потім  був Чернівецькому універ. Там вийшла не менш весела історія. Коли моя знайома мене сфотографувала, раптом до нас підійшов  охоронець. Думав, що він йде мене заарештовувати. Але він підійшов, коли я вже одягнув штани та встиг натягнути футболку. Напевно, просто проходив повз. Ох! Вийшов би він на кілька хвилин раніше! Я ще подумав тоді, як добре, що цього не сталося!  Бо легше получати бамбулів, коли одягнутий, - продовжує. – А от у Києві, біля Панорами у парку Дружби народів, був натовп. Десь з 30 чоловік. Поки я роздягався, я з ними говорив. Знімаєш з себе кофту, всі на тебе дивляться. Всі догадуються що буде, але ще не розуміють. Тому до людей була у мене така промова: «Вибачаюся, такі от обставини, зараз ви можете стати свідками чогось незвичайного. Сором’язливих прошу відвернутися. Прошу розійтися, щоб ви не були в кадрі». Коли все відбулося, спочатку подумав, що буде мені невесело. Там були здорові мужики, дівчата, хлопці. Але… ніхто нічого не сказав. Аплодували. Правда. Користувачів соцмереж обурили фото, які зробили повторно у Чернівцях. Це була одна з людних вулиць. У кадрі діти. Я просив їх розійтися. Чекав-чекав, поки пройдуть. Та знаєте, що почув поки знімав кофту? Вони мені кричали, щоб я краще труси знімав. Не буду й повторювати, що ще казати. Коли почав роздягатися, навпроти вибігла маленька бубочка, маленька дитина. Я тоді тільки за неї переживав. Але, її мама підбігла, сказала, що я молодець.  І знаєте що, з усіх присутніх, ніхто не викликав поліцію. Крім охоронця кінотеатру. Він почав дуже голосно говорити по телефону, що потрібен наряд копів. І то, коли я вже одягнувся. Напевно, він мене попереджував, щоб я пішов звідти швидше. Але, поки я не сфотографувався та не почав одягнувся, він стояв та дивився. А тривало це приблизно півтори хвилини. Коли я вже в трусах стояв, підбіг якийсь 40-річний мужик, більший за мене у два рази. Кричить, що бачив мої фотки. Просився з ним селфі зробити. А я ж спочатку подумав, що він хоче мені бамбулєй дати.  А потім знову всі аплодували!»

Захар шкодує, не встиг сфотографуватися у Верховині.  

«Хотів зафоткатися у горах багатих снігом. Але піднімався пішов дуже пізно. А на Верховині був лише два дні. А ви ж пам’ятаєте, я не просто хочу роздягнутися деінде. Лише там, де мені подобається місце. Піднявся лише на 5 кілометрів. Сніг, туман. Довелося повертатися донизу. Тепер доведеться повертатися у гори. Хочу встигнути, поки сніг не зійшов», - зауважує.

Дивне захоплення Захара підтримали його друзі. Вони і фотографують його.

«Друзі кажуть, щоб я назву придумав своєму направленню, бо будуть всі копіювати. А я ще його не придумав. У Мексиці є подібний аналог. Вони називають себе «Голою природою», - підкреслює. -  Мені ж кажуть, що я парюсь. Що я педофіл, збоченець. Що куди дивиться моя мама. А моя мама ще фотки  коментує. От з Чернівцями написала, де у кадрі діти, що перегнув. Бо вважає, що цю останню фоту зробив на зло. Бо після першої зйомки, біля універу, багато людей написали у коментах, що я поганець.  Але загалом, мама підтримує мене.  Ми з нею сміємося з цієї ситуації. На злі коментарі я не відповідаю. Лише їх «лайкаю»

Сміливі світлини Захар до цього не робив. Ба більше, зауважує, не терпить, коли ходять між люди голими.  

«Ніколи не був на нудистських  пляжах. Взагалі не подобається, коли у чоловіків висить ця пипка. Я навіть у баню, чи сауну не ходжу. Де ходять голі, без трусів. Коли фотографуюся, все зайве акуратно прикриваю. Я не люблю світити пипкою! Навіть на пляж я ходжу в шортах. Ну не люблю в трусах. Бо все одно видно пипку», - посміхається.   

Інтимні селфі Захар планує робити по всьому світу. А поки, він студент, майбутній програміст. На життя та  подорожі заробляє фотографом, ще працює офіціантом у вінницькому ресторанчику.

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото)

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 2

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 3

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 4

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 5

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 6

Вінничанин підірвав Інтернет інтимними фото у людних місцях по різним куточкам України (фото) - фото 7

Вінниця.info (фото надані Захаром Чайковським)