1 січ. 2017 13:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

46

0

Вінничанин побив жінку, коли побачив що вона мертва - викликав поліцію

Вінничанин побив жінку, коли побачив що вона мертва - викликав поліцію

 У Тиврівському районі чоловік проламав голову своїй співмешканці


Вінничанин побив жінку, коли побачив що вона мертва - викликав поліцію

 У Тиврівському районі через сварку чоловік побив свою співмешканку. Вранці 31 грудня житель с. Строїнці зателефонував до поліції та повідомив, що через побутову сварку він до смерті побив свою співмешканку. За висновком судово-медичного експерта, потерпіла померла від черепно-мозкової травми.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник Тиврівського відділення поліції Олександр Тріщ, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що напередодні трагедії між співмешканцями виник побутовий конфлікт, обидва учасника якого знаходились в стані алкогольного сп’яніння. Під час сварки 44-річний чоловік кілька раз вдарив жінку у голову, поклав на ліжко та пішов до знайомих пиячити. Близько шостої ранку, коли чоловік повернувся додому, жінка була без ознак життя. Тоді він викликав поліцію.

За висновком судово-медичного експерта, смерть 41-річної жінки настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Співмешканець потерпілої затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Вінниця.info