27 груд. 2017 10:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

85

0

Вінничанин страшно побив дружину. Жінка у мозковій комі

Вінничанин страшно побив дружину. Жінка у мозковій комі

 Потерпіла внаслідок тілесних ушкоджень, які наніс їй чоловік, перебуває в мозковій комі.


Вінничанин страшно побив дружину. Жінка у мозковій комі

 Побутовий конфлікт між подружжям у Чернівецькому районі призвів до побиття жінки. Потерпіла внаслідок тілесних ушкоджень, які наніс їй чоловік, перебуває в мозковій комі.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Вінниччини.

26 грудня до Чернівецького відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію непритомної 43-річної мешканки села Мазурівка з численними тілесними ушкодженнями.

Як розповів керівник місцевої поліції Андрій Козуб, медики констатували у потерпілої мозкову кому, отриману внаслідок ударів в голову. За підозрою у побитті потерпілої поліцейські затримали її 33-річного співмешканця, який нещодавно повернувся з заробітків, адже вони неодноразово виїжджали до цієї родини на сімейні конфлікти.

Затриманий пояснив, що вони разом з дружиною вживали спиртне. Після того, як він заснув, жінка забрала в нього з кишені гроші. Прокинувшись, він почав з’ясовувати, де поділись кошти та декілька разів вдарив жінку в голову від чого вона втратила свідомість.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про затримання правопорушника в процесуальному порядку.

Вінниця.info