24 січ. 2011 15:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

40

0

Вінничанин з Молдови ніс наркотики у нутрощах

Вінничанин з Молдови ніс наркотики у нутрощах

Знайдене «чужорідне тіло» вивели з організму за допомогою проносного.


Вінничанин з Молдови ніс наркотики у нутрощах

У Вінницькій області співробітники прикордонної служби затримали 34-річного жителя міста Могилів-Подільський, який з Молдови ніс наркотики у нутрощах.

Про це повідомляє прес-служба прикордонної служби.

За повідомленням, 23 січня у Вінницькій області затриманий чоловік, який у прямій кишці заховав ампулу з трьома кубічними мілілітрами коричневої рідини, яка, зі слів кур’єра, є екстрактом опію.

Про можливу контрабанду з Молдови наркотиків прикордонники дізналися з оперативних джерел. Коли 34-річний житель міста Могилів-Подільський з’явився в однойменному пункті пропуску, співробітники Держприкордонслужби ініціювали спільний з митниками поглиблений огляд речей чоловіка з письмовим декларуванням, а згодом - і особистий огляд із залученням начальника медичної служби прикордонного загону та проктолога міської лікарні Могилів-Подільського. Знайдене «чужорідне тіло» вивели з організму за допомогою проносного.

Наразі ампулу з рідиною передали в митницю на експертизу.

За фактом правопорушення співробітники СБУ розпочали слідчі дії. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за контрабанду наркотиків.

ВИННИЦА.info


0
0