30 листоп. 2017 14:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

116

0

Вінничанин з ножем напав на маму. Перед смертю вона казала всім, що сама себе поранила

Вінничанин з ножем напав на маму. Перед смертю вона казала всім, що сама себе поранила

 Слідчі оголосили підозру вінничанину, який завдав матері смертельне ножове поранення


Вінничанин з ножем напав на маму. Перед смертю вона казала всім, що сама себе поранила

 Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 29-річний підозрюваний завдав матері удар кухонним ножем, від якого вона через 5 днів померла у лікарні. Синові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікaції поліції Вінницької облaсті.

23 листопада до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні була доставлена 52-річна вінничанка з проникаючим ножовим пораненням. Працівникам поліції та лікарям потерпіла розповіла, що тілесне ушкодження вона отримала дома з власної необережності. 28 листопада жінка померла у лікарні.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, проведеною судово-медичною експертизою було встановлено, що причиною смерті вінничанки являється колото-різана рана з ушкодженням печінки. Таке поранення самостійно жінка отримати не могла, тому працівники поліції почали встановлювати обставини її травмування.

Слідчі з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілій завдав її 28-річний син, під час суперечки.

Чоловік у вчиненому зізнався та винить у всьому алкоголь.

Слідчими Лівобережного відділення поліції підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого, ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вiнниця.info