12 лип. 2016 10:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

95

0

Вінничанин захищаючи свою доньку отримав ножове поранення в живіт

Вінничанин захищаючи свою доньку отримав ножове поранення в живіт

 Поліція затримала злочинця, який наніс тілесні ушкодження 64-річному чоловіку


 Працівники Томашпільського відділення поліції затримали 43-річного раніше судимого зловмисника, який наніс тілесні ушкодження місцевому жителю. Потерпілий заступився за доньку та опинився на лікарняному ліжку.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

До Томашпільськго відділення поліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 36-річного жителя смт. Томашпіль. Він розповів, що по вулиці Миколи Леонтовича невідомий чоловік під час сварки наніс ножове поранення 64- річному місцевому жителю.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили обставини, за яких потерпілий отримав травму. Йому зателефонувала донька та розповіла, що їй погрожує невідомий. Приїхавши за донькою, потерпілий посварився з чоловіком, який чіплявся до дівчини. У відповідь зловмисник витяг ніж, вдарив його у живіт та втік. Швидку медичну допомогу потерпілому викликали небайдужі перехожі.

В ході оперативно-розшукових заходів, завдяки детальному опису зловмисника, який надали свідки інциденту, працівники поліції встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 43-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство.

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України(умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Вінниця.інфо