15 лют. 2016 17:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

155

0

Вінничанин здобув «срібло» на міжнародному турнірі з боротьби

Вінничанин здобув «срібло» на міжнародному турнірі з боротьби

 Вінничанин Ігор Дідик здобув срібло міжнародного турніру з боротьби у Києві


Вінничанин здобув «срібло» на міжнародному турнірі з боротьби

 Спортсмени з 22 країн світу взяли участь у ХХ Київському міжнародному турнірі з боротьби, який відбувся 13 – 14 лютого у столичному Палаці Спорту. Вінничанин Ігор Дідик здобув "срібло".

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Змагання повернулися в оновленому форматі. На столичних килимах змагалися не лише борці і борчині-вільники, а й представники греко-римського стилю боротьби. Отже, шанувальники боротьби мали змогу одночасно на чотирьох килимах спостерігати за поєдинками всіх трьох олімпійських стилів. «Зірки» української вільної, греко-римської та жіночої боротьби (Жан Беленюк, Валерій Андрійцев, Ален Засєєв, Олександр Хоцянівський, Олександр Чернецький, Дімітрій Тімченко, Армен Варданян, Юлія Ткач, Аліна Махиня та інші) – всі члени збірної без винятку взяли участь у змаганнях.

Зважаючи на те, що 2016-й рік є олімпійським, для багатьох команд турнір став репетицією ліцензійних змагань, де навесні будуть розіграні олімпійські путівки. До речі, команда Бразилії, господарі цьогорічної Олімпіади – одними з перших підтвердили свою участь в турнірі. Також виступали команди: Австрії, Азербайджану, Алжиру, Білорусії, Бразилії, Вірменії, Великобританії, Гватемали, Греції, Грузії, Естонії, Ізраїлю, Ірану, Канади, Куби, Литви, Молдови, Росії, Словаччини, США, Угорщини та Фінляндії.

Вінниччину у суперважкій ваговій категорії 130 кг представляв майстер спорту міжнародного класу Ігор Дідик. Підтримували 24-річного спортсмена з міста над Бугом не лише вболівальники, але й начальник спортуправління Вінницької ОДА Сергій Чернявський та його заступник Олександр Олійник. Й Ігор не підвів – здобув срібну медаль престижного змагання!

ВИННИЦА.info