11 лип. 2017 16:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

73

0

Вінничанин жорстоко познущався з цуценяти в присутності дітей

Вінничанин жорстоко познущався з цуценяти в присутності дітей

 З особливою жорстокістю, нaнеслa тілесні ушкодження зa допомогою дерев’яної пaлиці тримісячній собaці 


Вінничанин жорстоко познущався з цуценяти в присутності дітей

У Мурованих Курилівцях, що на Вінниччині, місцевий житель познущався над маленьким цуценям. Нелюдське поводження з твариною бачили діти. Справу розслідували правоохоронці. На порушника склали адмінпротокол.

Про це Вінниця.info повідомляє Державна екологічна інспекція Вінниччини.

«Слідством було встановлено, що вказана особа безпричинно, з особливою жорстокістю, нанесла тілесні ушкодження за допомогою дерев’яної палиці тримісячній собаці породи західна сибірська лайка, внаслідок чого у неї паралізувало задні лапи. Під час інциденту були присутні малолітні діти.

Стаття 89 Кодексу України про адміністративне правопорушення - «Жорстоке поводження  з тваринами» - передбачає адміністративну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, їх мордування або вчинення інших дій, що призвели до їх мучення, каліцтва чи загибелі», - йдеться в повідомленні.

Відтак, спеціалістами відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного і тваринного світу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області за такі дії на громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення та винесено постанову про накладення адміністративного стягнення.окол про aдміністрaтивне прaвопорушення тa винесено постaнову про нaклaдення aдміністрaтивного стягнення.

Нагадаємо, що у Шиманівці Теплицького району жінка розвела сотню корів - тварини голодні і недоглянуті. 

Вінниця.info