27 лип. 2017 10:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

43

0

Вінничанина, який вбив чоловіка, «посадили» на 7 років

Вінничанина, який вбив чоловіка, «посадили» на 7 років

 Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.


Вінничанина, який вбив чоловіка, «посадили» на 7 років

 Житель Барського району під час суперечки наніс знайомому тілесні ушкодження несумісні з життям. Суд першої інстанції визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та присудив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Про це Вiнниця.info повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

«Інцидент стався у травні цього року в селі Комарівці Барського району. До поліції надійшло повідомлення про смерть 44-річного місцевого жителя. Ввечері чоловік ліг спати, а вранці не прокинувся.

Після проведення розтину стало відомо, що причиною смерті чоловіка стала черепно-мозкова травма. Провівши ряд слідчих і розшукових дій, працівники поліції з'ясували, що тілесні ушкодження загиблий отримав від свого 40-річного товариша. Ввечері чоловіки вживали спиртне та посварились. Під час сварки підсудний побив потерпілого, а наступного дня від отриманих травм він помер», - зазначають в поліції.

Шаргородський районний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

Як повідомляла Вiнниця.info, житель Теплицького рaйону під чaс свaрки зі своєю співмешкaнкою нaніс їй тілесні ушкодження несумісні з життям. Рaнком він виявив жінку мертвою нa влaсному подвір’ї тa зaтелефонувaв у поліцію. Суд першої інстaнції визнaв підсудного винним у вчиненні інкриміновaному йому злочину тa присудив покaрaння у вигляді 8 років позбaвлення волі.

Вiнниця.info