24 квіт. 2017 17:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

143

0

Вінничанка померла після того, як з’їла суші

Вінничанка померла після того, як з’їла суші

У Вінниці поховали 43-річну Ольгу, у Києві вона замовила додому суші та померла за кілька годин


Вінничанка померла після того, як з’їла суші

 23 квітня у Вінниці поховали 43-річну місцеву Ольгу Підкопаєву. Жінку мертвою виявили напередодні у орендованій квартирі її подруги у Києві.

«Оля поїхала до столиці провідати нашого сина студента. Потім зустрілася з своєю подругою, яка нещодавно переїхала до Києва працювати. Вони з однієї мережі взяли з собою додому суші. Як розповідала Юля, подруга дружини, ввечері Оля лягла спати. Юля пішла в душ. Коли виходила, знепритомніла. А опритомніла Юля тільки через кілька годин. Коли викликали «швидку», моя дружина вже була мертвою», - розповідає Вінниця.info Павло, чоловік померлої.

Павлові подруга померлої дружини розповіла, що вони нічого крім суші не їли, не пили.

«Коли ми забрали з моргу тіло Олі, у висновку зазначили – гостра серцева недостатність. Не розумію, як це могло статися? Дружина не мала проблем з ішемічними хворобами. Тут вже існує така версія, що вони отруїлися газом. Я у це також мало вірю. Є відчуття, що власники закладу, де придбали суші, намагаються себе виправдати. З свого боку ми найняли адвоката. Цю справу продовжимо в суді. Готові робити усі необхідні експертизи», - продовжує Павло.

Ольга була успішною жінкою. Працювала приватним підприємцем. З чоловіком прожили спільно 23 роки. У них є 18-річний син Валерій. Він останній з родини, хто її бачив.

«Ввечері мама приїхала до мене на виставу. При університеті, де навчаюся, є театр. Я там граю. Мама привезла мені моїх улюблених смаколиків. Я з нею розмовляв приблизно після дев’ятої вечора. Вона казала, що збирається лягати спати. Мама часто замовляла суші в різних мережах ресторанів у Вінниці. Але отруєнь у неї ніколи не було», - зауважив Валерій.

Розслідуванням цієї справи займаються правоохоронці Києва.

Вінничанка померла після того, як з’їла суші

Вінничанка померла після того, як з’їла суші - фото 2

Вінничанка померла після того, як з’їла суші - фото 3

Вінничанка померла після того, як з’їла суші - фото 4

Вінничанка померла після того, як з’їла суші - фото 5

Вінниця.info