13 трав. 2015 13:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

6106

0

Вінничанка каже, що вилікувала рак чистотілом. Лікарі запевняють: це неможливо

Вінничанка каже, що вилікувала рак чистотілом. Лікарі запевняють: це неможливо

Вінничанка самотужки вилікувала рак підшлункової у чоловіка


Вінничанка каже, що вилікувала рак чистотілом. Лікарі запевняють: це неможливо

 Подружжя Петра і Катерини Вдовиченко вже 46 років разом і про те, як кохати і в радості, і в горі, знають чи не краще за всіх. Ще у 70-роках чоловікові встановили страшний діагноз – розсіяний склероз. Через кілька років по життєво дали першу групу інвалідності. Змирившись з невиліковною хворобою, любляча дружина день і ніч доглядала за чоловіком. Але, як говорять у народі, біда не приходить одна.

«У 2003 році готовилися до весілля сина. Після сватання Петя заболів. Пожовк. Я думала, що це Боткіна. Зразу завезли в лікарню, – розповідає 66-річна Катерина Вдовиченко із села Шиманівка, Теплицького району, що на Вінниччині.

Чоловік вже кілька років хворів розсіяним склерозом. Лікарі повідомили про ще один діагноз – рак підшлункової 4-ої стадії. Пухлина у підшлунковій пережала жовчний канал. Жовч перестала поступати у шлунок і пішло отруєння всього організму – механічна жовтуха. Тіло стало червоно-жовте».

Щоб переконатися у правильності діагнозу, лікар райлікарні запропонував пацієнтові проконсультуватися у Вінниці, адже там краще обладнання.

«Аналізи в обласному онкодиспансері були дуже погані. Хірург порадив готуватися до гіршого. «Готуйтеся до гіршого. Може, ви його додому не довезете, максимум - місяць», - сказав медик».

Тоді жінка згадала чоловіка, який лежав поруч у палаті із схожим захворюванням. Той розповідав, як вилікував рак самостійно.

«Син, приніс з лісу рядно чистотілу. І я зробила лікарство. По рецепту йому потрібно дати настоятися, але часу на це ми не мали. Давала по чайній ложечці тричі на день за 15 хвилин до їди. Заїдав медом і маслом.

Посадила Петю на жорстку дієту з чаїв і вівсянки. Дуже багато пив чаю із шипшини, цикорію, кореня дивосилу. За добу випивав не менше 3 літрів. Пізніше купила в аптеці онкочай і чередувала його з тими, що варила сама. Похвилинно розписала, коли і що приймати. Перевела його на вівсянку, не мащену, не засмажену. Вже після 2 місяців почала додавати трішки масла, обов’язково – свіжого.

Близько тижня приймали однин чистотіл, а тоді зробила ще настойку з алое. У рівних пропорціях: сік алое, мед і вино «Кагор».

Через рік такого лікування УЗД показало, що підшлункова чиста, а чоловік здоровий».

Вінничанка каже, що вилікувала рак чистотілом. Лікарі запевняють: це неможливо

ВИННИЦА.info звернулася за коментарем до лікаря-хірурга Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру Олега Луцкера. Він розповів, що до таких методів лікування ставиться доволі скептично.

«Був би чистотіл абсолютними ліками від раку, його б давно використовували за кордоном і в Україні. Запатентували б і застосовували у загальному лікуванні. Це всього лише метод, який стимулює імунну систему за рахунок малого дозування ядовитих речовин. Чистотіл не може повністю вилікувати рак.

У моїй практиці такого не було, тому я не можу відноситися до цього як до абсолютної практики. Пухлини існують різні. Є навіть такі, що на четвертій стадії дозволяють людині довго жити. Чому це так, медицині досі не зрозуміло. Буває таке, що ми виявляємо пухлину, бачимо її, але пацієнт ще довгий час живе з нею.

Рекомендувати таке лікування усім, беззаперечно, не можна», - наголосив він.

ВИННИЦА.info