21 жовт. 2010 15:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

66

0

Вінничанка Юлія Гурська налаштована на перемогу у дитячому «Євробаченні-2010»

Вінничанка Юлія Гурська налаштована на перемогу у дитячому «Євробаченні-2010»

Рівно через місяць у Мінську відбудеться улюблене шоу всіх європейців – конкурс маленьких виконавців Дитяче «Євробачення-2010». Україну на конкурсі представлятиме Юлія Гурська з піснею «Літак».


Вінничанка Юлія Гурська налаштована на перемогу у дитячому «Євробаченні-2010»

Рівно через місяць у Мінську відбудеться улюблене шоу всіх європейців – конкурс маленьких виконавців Дитяче «Євробачення-2010». Україну на конкурсі представлятиме Юлія Гурська з піснею «Літак».

21 жовтня на прес-конференції, присвяченій участі України в ДПКЄ-2010, Юлія розповіла про свої плани на найближчий місяць: «Зараз я активно готуюся до виступу 20 листопада в Білорусі: передивляюся записи своїх виступів, відпрацьовую кожну ноту, кожний рух – щоб усе було ідеально. Моя ціль не просто гідно представити Україну на Дитячому «Євробаченні», а повернутися додому з перемогою. Я переглядаю виступи своїх конкурентів, і вже зараз можу сказати, що маю сильних суперників. Але кожного дня я працюю над собою і своїм виступом для того, щоб бути не гіршою за них. Тим більше, що кожен виконавець має якусь свою особливість – усі ми різні. І саме на цей нюанс я зроблю акцент у своєму виступі».

Цього року нашу виконавицю підтримав Петро Порошенко. «Незважаючи на свій юний вік і хвилювання, яке було видно під час виступу Юлі на національному відборі, вона дуже талановита і досвідчена молода зірочка. Вона виступає з 8 років і має досвід перемог на багатьох конкурсах. Я, як вінничанин, дуже щасливий, що моя землячка перемогла в національному відборі і представить Україну на такому масштабному конкурсі, як Дитяче «Євробачення». Це є дуже відповідальна місія, коли талановиті діти представляють Україну закордоном, і такі починання треба підтримувати. Для «Фонду Порошенка» це не перший досвід підтримки наших представників на Дитячому «Євробаченні», два роки тому ми допомагали Вікторії Петрик, яка посіла друге місце на конкурсі. Дитяче «Євробачення» – це іспит, який дає путівку в життя. Я переконаний, що Юля гідно представить Україну і обов’язково переможе. «Фонд Петра Порошенка» взяв на себе всі організаційні питання, щоб полегшити Юлії нелегке завдання, поставлене перед нею. Я переконаний, що це найкращий спосіб формування міжнародного іміджу України у світі», – зазначив Петро Порошенко.

Музичний продюсер Першого Національного Владислав Багинський переконаний, що цього року українська співачка покаже високий результат на престижному міжнародному конкурсі дитячої пісні: «Я дуже задоволений вибором українців. Адже Юля надзвичайно талановита дівчинка, і я переконаний, що наші глядачі не помилилися у своєму виборі.  Цьогорічний національний відбір був організований на високому рівні, до фіналу потрапили дуже сильні виконавці. Ми переконані, що Юля на Дитячому «Євробаченні» продемонструє свій співочий талант так само, як це зробила під час національного відбору в Україні».

На Дитяче «Євробачення» Юля планує взяти з собою подарунки з виключно українською символікою, які б продемонстрували співочий талант українців. Ці подарунки Юля презентує під час української вечірки.

Разом з Юлею в Мінську виступить керченський балет «Аліса», який своїм танцем доповнить виступ нашої юної співачки. Зі своїм сценічним образом Юля ще не визначилась, вона отримала багато пропозицій щодо костюма і обирає найкомфортніший для себе варіант.

Уже 14 листопада Юля Гурська поїде до Мінська, адже конкурс Дитячого «Євробачення» починається за тиждень до фінального шоу (яке в цьому році відбудеться 20 листопада).

11 листопада о 16:00 у  прямому ефірі молодіжного ток-шоу «Нащадки» глядачі Першого Національного зможуть побачити проводи нашої виконавиці. Окрім Юлії Гурської, на ефір завітають і представники від України на ДПКЄ попередніх років.

Фонд Петра Порошенка був заснований у 1998 році.

Наша діяльність не обмежується територією, державою, нацією чи окремою релігією. Ми розуміємо прагнення людини до самовдосконалення. Ми робимо все залежне від нас для того, щоб кожен громадянин мав право на гідне і достойне життя.

НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ФОНДУ:

допомога дітям-сиротам, багатодітним родинам, малозабезпеченим людям похилого віку;

підтримка талановитих дітей і молоді;

підтримка освітніх проектів для молоді і підвищення кваліфікації людей гуманітарної сфери;

підтримка екологічних проектів;

підтримка заходів спрямованих на збереження і відродження православних традицій.

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

 

Перший Національний


0
0