21 жовт. 2015 14:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

114

0

Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі

Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі

 Вінничанка пішла на шопінг, а отримала зламану руку


Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі

 Вінничанка отримала перелом руки через автоматичне закриття дверей у торговому центрі. Постраждала Олена Ярцева розповіла ВИННИЦА.info, що трапилося це 13 жовтня близько 20 години в «Універмазі».

«Заходила в «Універмаг» за покупками і потрапила між автоматичні двері. Вони так сильно закрилися, що я не встояла і впала всередину приміщення. До мене одразу підбіг хлопчина, допоміг піднятися, підвів мене до адміністрації.

Я попросила викликати швидку допомогу, але зробили це лише з після другого мого прохання. Завезли в лікарню на Київську», - зазначає 24-річна вінничанка.

За словами дівчини, лікарі діагностували в неї закритий перелом лівої руки із зміщенням. Наклали гіпс, який побуде три тижні, а потім його змінять ще на інший. Тепер вона на лікарняному.

Після інциденту Олена звернулася до керівництва торгового центру із заявою, в якій просила відшкодувати витрати на лікування та моральну шкоду. Задовольняти дані вимоги в «Універмазі» відмовилися, оскільки своєї вини не визнають.

Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі

«Вони говорять, що на відео з камер спостереження немає моменту, де хтось падає. Кажуть, що я могла зламати руку де завгодно, наприклад, біля фонтану», - додає О.Ярцева.

Редакція ВИННИЦА.info звернулася за поясненнями до керівництва «Універмагу», але там від коментарів відмовляються. Швидше за все, винних «шукатимуть» в суді.

Потерпіла просить відгукнутися свідків нещасного випадку – хлопця, який допоміг підвестися, і компанію молодих людей, що стояла поруч біля входу.

 Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі - фото 2

Вінничанка зламала руку через двері в торговому центрі - фото 3

ВИННИЦА.info