11 січ. 2016 15:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

7

0

Вінничанку з малолітньою дочкою пограбували в потязі до Одеси

Вінничанку з малолітньою дочкою пограбували в потязі до Одеси

 Зловмисник викрав сумочку з грішми


Вінничанку з малолітньою дочкою пограбували в потязі до Одеси

 На залізничному вокзалі ст. Одеса-Головна працівники лінійного відділення поліції затримали 34-річного жителя м. Котовськ, який в пасажирському потязі сполученням «Вінниця-Одеса» викрав у жінки сумку з особистими речами та грошовими коштами в сумі 5 000 гривень.

Інформує Приморський відділ поліції ГУНП в Одеській області

До правоохоронців звернулася 29-річна жителька м. Вінниця і повідомила, що невідома особа викрала її сумочку, в якій знаходились особисті речі, кредитні картки та гроші в сумі 5 000 гривень. Жінка пояснила, що разом зі своєю хворою 8-річною донькою їхала  до м. Одеси, в оздоровчий санаторій. Дорогою вони заснули, сумку жінка весь час тримала під рукою. Коли на під’їзді до кінцевої зупинки вони прокинулися, то виявили відсутність сумочки.

В результаті вжитих заходів правоохоронці викрили 34-річного громадянина. Як з’ясувалося, чоловік знаходився з потерпілою в одному вагоні. Коли помітив, що жінка з донькою заснули, непомітно заволодів сумочкою і направився до вбиральої сусіднього вагону, де розглянув вміст сумки.

Кредитні картки та гроші зловмисник присвоїв, решту особистих речей залишив розкиданими на підлозі, а сумку викинув через вікно. Потім повернувся на своє місце і продовжив слідувати до своєї зупинки. Проте завершити подорож зловмиснику завадили правоохоронці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВИННИЦА.info