30 квіт. 2015 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

78

0

Вінниччина будує 13 фортифікаційних споруд на Сході

Вінниччина будує 13 фортифікаційних споруд на Сході

Коровій розповів, що область поряд з іншими регіонами держави будує 13 фортифікаційних споруд


Вінниччина будує 13 фортифікаційних споруд на Сході

 30 квітня на позачерговій сесії Вінницької облради ухвалили ряд важливих питань. Зокрема виділили майже чотириста тисяч на територіальну оборону області.

Про це інформує прес-служба Вінницької ОДА.

Губернатор регіону Валерій Коровій розповів, що область поряд з іншими регіонами держави будує 13 фортифікаційних споруд на Сході України.

«Ми зараз ведемо планомірну роботу щодо 5 хвилі часткової мобілізації та весняного призову на строкову військову службу. Ми маємо все зробити, щоб призвані військовозобов’язані знаходилися в належних умовах. До того ж в рамках рішень ради оборони регіону приймаємо додаткові заходи пов’язані із системою територіальної оборони, укріплення наших цивільних об’єктів, формування 59-ї бригади в м. Гайсин», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні сесія облради стала «мобільною». У телефонах депутатів і запрошених виднілися то ігри, то фото дівчат.

Не зважаючи на це, депутати направили Звернення до Президента України П. Порошенка, Прем’єр-міністра України А. Яценюка та Голови Верховної Ради України В. Гройсмана щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії для населення, промисловості та підприємців. Погодили звільнення Станіслава Городинського та залишили керівників комунальних закладів із «старою» зарплатою.

ВИННИЦА.info