11 листоп. 2016 13:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

41

0

Вінниччина отримала 6,4 млн. гривень на житло для родин загиблих бійців АТО

Вінниччина отримала 6,4 млн. гривень на житло для родин загиблих бійців АТО

 В області розробляють механізм розподілу коштів 


Вінниччина отримала 6,4 млн. гривень на житло для родин загиблих бійців АТО

 9 листопада Вінниччина отримала 6,4 млн. гривень, які передбачені для компенсації на покращення житлових умов для родин загиблих учасників АТО та бійцям, які отримали І та ІІ групи інвалідності в зоні проведення Антитерористичної операції. В області розроблять механізм розподілу коштів.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА за інформацією першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка.

«9 листопада на казначейський рахунок надійшло 6 млн. 400 тис. грн. Ми готові спрямувати ці кошти до їх отримувачів у райони та міста обласного значення. Тому відповідно до доручення голови облдержадміністрації в районах мають бути створенні робочі групи, до складу яких мають увійти представники управлінь соціального захисту населення, представників фінансової та економічної сфери, надзвичайних ситуацій та місцевого самоврядування.

Перш за все, необхідно провести актуалізацію списків загиблих учасників в зоні АТО із вказування дати їх реєстрації на квартирний облік. В результаті чого буде сформовано реєстр по Вінницькій області тих, хто має право на таку грошову компенсацію. Отримана інформація буде передаватись в райони і доноситись до родин», - проінформував представників районів Вінниччини Андрій Гижко.

Нагадаємо, 26 жовтня Уряд затвердив 7,08 млн. гривень субвенції для Вінницької області на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів I - II групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в AТО, та потребують поліпшення житлових умов, на 2016 рік.

Вінниця.info