7 жовт. 2016 13:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

38

0

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії

 Як депутати бюджет перерозподілили 


Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії

 7 жовтня під час сесії Вінницької обласної ради депутати внесли зміни до рішення від 16 грудня 2015 року № 22 «Про облaсний бюджет нa 2016 рік» (зі змінaми), яким перерозподілили понадпланові надходження доходів загального фонду обласного бюджету в сумі 27,9 млн. гривень.

Кошти розподілили наступним чином:

1. 1,2 млн. гривень – облраді на депутатський фонд.

2. 309 тис. гривень департаменту освіти і науки ОДА на:

  • інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку - 44 тис. гривень (придбання холодильників для взяття добових проб по їдальні в Самгородоцькій спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернат – 16 тис. гривень, завершення благоустрою та капітальний ремонт машини Дашівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат – 28 тис. гривень.)

  • Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім.Грушевського – 115 тис. гривень придбання та монтаж (разом з проектом на технічне переоснащення внутрішньої системи газопостачання) вузла обліку газу гуртожитку № 2)

  • Вінницькій академії неперервної освіти для придбання та встановлення дверей та вікон 100 тис. гривень

  • На будинок культури вчителя для встановлення пожежної сигналізації 50 тис. гривень

3. 1,5 млн. гривень управлінню фізичної культури та спорту ОДА на:

  • забезпечення відрядження, проживання та харчування з метою участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях баскетбольної команди 200 тис. гривень; Комунальному закладу «Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» для оплати електроенергії та природного газу 30 тис. гривень

  • Тульчинській дитячо-юнацькій спортивній школі для дітей сиріт для виплати заробітної плати 20 тис. гривень;

  • Комунальній організації «Спорткомплекс Здоров’я» для оплати електроенергії 2 тис. гривень; 

  • Управлінню фізичної культури та спорту ВОДА для надання грошової винагороди спортсменам Вінницької області – учасникам ХV Параолімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) і їх тренерам та стипендії облдержадміністрації та обласної Ради спортсменам-членам олімпійської збірної команди України та провідним спортсменам області з пріоритетних олімпійських видів спорту – 497,425 тис. гривень; Комунальній організації Вінницький обласний міжрегіональний Центр олімпійської підготовки спортсменів з хокею на траві для виплати нарахувань на заробітну плату – 0,6 тис. гривень;

  • Вінницькій ШВСМ для придбання паливно-мастильних матеріалів, рукавиць боксерських шкіряних, шоломів боксерських тренувальних шкіряних, ключок для хокею на траві, канцприладдя та ін., компенсація харчування учнів під час постійно-діючого навчально-тренувального збору та відрядження, проведення навчально-тренувальних зборів та участі у змаганнях, оплати теплопостачання та електроенергії, придбання мішка боксерського 499,000 тис. гривень;

  • Комунальному закладу «Вінницький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» для оплати теплопостачання та електроенергії 0,8 тис. гривень;

  • «Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл на суму 235,000 тис. гривень (Вінницькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» для виплати заробітної плати на суму 200 тис. гривень; Вінницькій спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з легкої атлетики для виплати заробітної плати на суму 25 тис. гривень);

  • Вінницькій обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України для придбання твердого палива 15,1 тис. гривень.

4. Департаменту охорони здоров’я ОДА 17,9 млн. гривень:

1,9 млн. гривень на багатопрофільну стаціонарну медичну допомогу населенню. Зокрема,для Обласної дитячої клінічної лікарні на оплату послуг прання – 100 тис.грн, для завершення ремонту поліклініки лікарні – 360 тис.грн, на ремонт актової зали обласної клінічної дитячої лікарні – 400 тис.грн, ремонт другого поверху поліклініки обласної дитячої клінічної лікарні – 600 тис.грн, для придбання продуктів харчування – 271 тис.грн, на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 46 тис.грн, виплата та доставка пенсій, призначених на пільгових умовах – 63,4 тис.грн, Обласній лікарні ім. М.І.Пирогова для Погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 58,1 тис.грн, на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах – 19 тис.грн.

9,6 млн. гривень на спеціалізовану стаціонарну медична допомога населенню. Зокрема, Центру профілактики та боротьби зі СНІДом на продукти харчування – 20 тис.грн, для закупівлі тари, упаковки біологічних відходів та засобів захисту – 8 тис.грн, медикаменти і реактиви – 20 тис.грн, оплата поточних послуг – 10 тис.грн, Онкологічному диспансеру для придбання джерела іонізуючого випромінювання в гамма-терапевтичному апараті Со 60-F – 6,3 млн. грн, для забезпечення роботи «Кабінету діагностичного рухомого мамографа» – 250 тис.грн, для Психоневрологічної лікарні ім.акад.О.І.Ющенка на придбання центрифуги для вижимки білизни – 105 тис.грн, для продовження робіт із реконструкції і реставрації центру судово-психіатричної експертизи лікарні – 950 тис.грн, для Вінницької обласної психіатричної лікарні № 2 на забезпечення охорони у відділенні з посиленим наглядом – 100 тис.грн, Печерській лікарні відновного лікування та Госпіталю ветеранів війни для оплати оренди енергоефективного обладнання 26 тис.грн та 180 тис.грн, Госпіталю ветеранів війни для здійснення капітального ремонту – 498 тис.грн, Жмеринській лікарні відновного лікування для оплати послуг на технічне обстеження – 40 тис.грн, виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію будівлі лікарні – 120 тис.грн, ВОСТМО «Фтизіатрія» для ремонту асфальтового покриття – 260 тис. грн, Липовецькій лікарні відновного лікування дітей та Інфекційній дитячій лікарні для придбання продуктів харчування – 75 тис.грн та 20 тис.грн відповідно, на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах – 524 тис.грн, на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 65,8 тис.грн).

76,9 тис. гривень на санаторне лікування хворих на туберкульоз. Зокрема, Маньковецькому та Кашперівському дитячим протитуберкульозним санаторіям для придбання продуктів харчування – 4,5 тис.грн. та – 23,8 тис.грн, на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах у туберкульозних санаторіях – 40,3тис.грн, на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 8,3 тис.грн.

417,9 тис. гривень на санаторне лікування дітей та підлітків із соматичними захворюваннями. Зокрема, Заболотненському дитячому психоневрологічному санаторію на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах – 19,7 тис.грн, Дитячому кардіоревматологічному санаторію на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 7,5 тис.грн, на закупівлю продуктів харчування дитячим санаторіям – 390,7 тис.грн).

215 тис. гривень на медико-соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Зокрема, Вінницькому спеціалізованому будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки і Тульчинському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей з ураженням ЦНС та порушенням психіки для закупівлі продуктів харчування – 155 тис.грн, Тульчинському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей з ураженням ЦНС на проведення поточних ремонтів приміщень закладу – 60 тис.грн).

9,2 тис. гривень станції переливання крові на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах – 1 тис. грн, на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 8,2 тис.грн.

1,09 млн. гривень для ТМО «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на паливно-мастильні матеріали та поточний ремонт – 700 тис. грн, завершення капітального ремонту покрівлі приміщення гаражу – 390 тис. грн.

20,8 тис. гривень лікарсько-фізкультурному диспансеру на погашення заборгованості за обслуговування медичного обладнання – 0,8 тис. грн., для оплати оренди приміщення – 2 тис. грн.

10 тис. грн Центру медико-соціальної експертизи для оплати оренди приміщення.

4, 5 млн. гривень на інші заходи в галузі охорони здоров'я. З них, придбання хіміопрепаратів по програмі «Боротьби з онкологічними захворюваннями» - 500 тис. грн, для виконання заходів обласної Програми «Майбутнє Вінниччини у збереженні здоров’я громадян» покладених на Центр профілактики та боротьби зі СНІДом – 60 тис. грн, Департаменту охорони здоров’я на фінансову підтримку заходів програм галузі – 100 тис. грн, для забезпечення виконання заходів обласної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз у Вінницькій області на 2013-2016 роки – 400 тис. грн, Інформаційно-аналітичному центру медичної статистики Вінницької області для оплата невідкладних послуг – 150 тис. грн, для часткового погашення кредиторської заборгованості по капітальних видатках КЗ «База спеціального медичного постачання» в поточному році в обсязі 3 млн. гривень.

300 тис. гривень на службу технічного нагляду та господарського обслуговування. З них, для Авторемонтної бази закладів охорони здоров’я на паливно-мастильні матеріали та запасні частин для транспорту галузі – 250 тис. грн, Центру технічного та фінансового нагляду за діяльністю закладів охорони здоров’я для оплати послуг – 50 тис. грн).

5. 1, 64 млн. гривень Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації:

  • На «Соціальні програми і заходи державних органів у справах молоді» на суму 150 тис. грн. З них, на проведення заходів відповідно до Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2016-2018 роки» - 60 тис. грн, на виконання заходів, передбачених комплексною цільовою програмою соціального захисту населення Вінницької області на 2016-2018 роки – 90 тис. грн;

  • на виплату іменних стипендій облдержадміністрації та обласної Ради студентам вищих навчальних закладів І-IV рівня акредитації з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на суму 640 тис. грн;

  • на капітальний ремонт житлового корпусу Стрижавського дитячого будинку-інтернату 750 тис. грн;

  • на заміну твердопаливного котла в Яришівському психоневрологічному будинку-інтернаті 100 тис. грн.

  • Служба у справах дітей ОДА 96 тис. гривень З них, для КЗ «Жмеринський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» - 12 тис. грн для придбання одягу та взуття; для КЗ «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» кошти в загальній сумі 84 тис. грн, в тому числі:  на придбання одягу та взуття – 22 тис. грн, перекриття даху та ремонт складських приміщень – 52 тис. грн,  придбання пральної машини – 10 тис. грн.   

6. 85 тис. гривень Управлінню у справах національностей та релігій ОДА. Зокрема, для забезпечення проведення паломницько-туристичних подорожей по сакральним місцям Вінниччини та України – 50 тис. грн; для забезпечення підтримки діяльності громадської організації «Рада національних товариств Вінниччини» у сумі 35 тис. грн.

7. 3 млн. гривень департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА на:

поповнення статутного фонду КП «Вінницяоблтеплоенерго» - 2 млн. гривень; Службі автомобільних доріг у Вінницькій області для придбання розхідних матеріалів, які будуть використовуватись в осінньо-зимовий період 1 млн. гривень.

8. департаменту будівництва, містобудування та архітектури на Проведення зовнішніх ремонтно-будівельних та оздоблювальних робіт із заміною покрівлі в корпусі №7 ВОКЛ ім. М.І. Пирогова – 650 тис. гривень; на виготовлення проектно-кошторисної документації на реставрацію ліквідацію аварійного стану портиків східного флігеля пам’ятки архітектури національного значення 1757 р. «Палац Потоцьких» в м. Тульчин – 127 тис. гривень.

9. 3,9 млн. гривень департаменту агропромислового розвитку ОДА на:

  • Обласна програма розвитку лісового і мисливського господарства в лісах, які надані в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс», підвищення лісистості та озеленення населених пунктів області на 2008-2017 роки – 320 тис. гривень; поповнення статутного фонду КП «Віноблагроліс» - 923 тис. гривень;  на виконання обласної Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2016-2020 роки – 1 млн. гривень.

10. 2,7 млн. гривень департаменту фінансів ОДА на:

  • виконання заходів Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад – 1 млн. гривень; В/ч 3008 Нацгвардії України – 250 тис. грн; Управління служби безпеки України у Вінницькій області – 250 тис.грн; Вінницький зональний відділ військової служби правопорядку ЗСУ – 100 тис. грн; Державна прикордонна служба України південне регіональне управління Могилів-Подільський прикордонний загін – 400 тис. грн.

Також виділяється кошти Державному архіву Вінницької області – 650 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту будівель складів.

«Інші субвенції» на суму 1,07 млн. гривень. Зокрема на для здійснення одноразової компенсації виплати за навчання учасників антитерористичної операції та їх дітей – 921,6 тис. грн, на співфінансування об’єкту «Реставрація фасаду та реабілітація парку пам’ятки національного значення палацу XVIII ст. Грохольських-Можайських за адресою Вінницький район, селище Вороновиця – 150 тис. грн.

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 2

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 3

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 4

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 5

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 6

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 7

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 8

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 9

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 10

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 11

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 12

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 13

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 14

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 15

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 16

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 17

Вінниччина отримала понаднормові доходи. Як депутати перерозподілили 27 мільйонів гривень. Фоторепортаж з сесії - фото 18

Вінниця.info