19 лют. 2015 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

96

0

Вінниччина понесла втрати. На "гарячому сході" загинули троє бійців (Оновлено)

Вінниччина понесла втрати. На "гарячому сході" загинули троє бійців (Оновлено)

 Інформація по загиблих вінничанах не остаточна…


Вінниччина понесла втрати. На "гарячому сході" загинули троє бійців (Оновлено)

 За останні кілька днів в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє вінничан, які служили у різних військах. Роман Грушко, Ігор Гаврилюк, В’ячеслав Семенов. Ще один боєць - Анатолій Грубий - зник безвісти.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Під час виконання бойового завдання 11 лютого загинув старший солдат, оператор-навідник БМП – 29-річний Роман Грушко.

Роман одружений, працював на залізниці. Був призваний за мобілізацією Липовецько-Погребищенським ОРВК і ніс службу у військовій частини А 0409. Вдома залишились мати, батько, молодший брат, дружина і дворічна донька.

Поховання Романа відбудеться 20 лютого об 10.30 на міському кладовищі міста Липовець.

18 лютого загинув мол. лейтенант 30-річний Ігор Гаврилюк, призваний Ямпільсько-Томашпільським ОРВК 1 серпня. Ігор ніс службу за контрактом у 30-й військовій частині окремої мотопіхотної бригади м. Новоград-Волинський Житомирської області. Ігор був неодружений, а вдома на нього чекали батько та мати.

Поховання відбудеться у смт Томашпіль (час і дата уточнюється).

Під час обстрілу в районі м. Дебальцеве, 17лютого загинув лейтенант, командир взводу, прикордонник, 46-річний В’ячеслав Семенов. Він працював у Жмеринській дирекції залізничних перевезень. Був призваний на військову службу за мобілізацією і ніс службу у Державній прикордонній службі Могилів-Подільського прикордонного загону. Вдома залишились батько, мати, дружина та дві доньки (1987 р.н. та 1994 р.н.).

При відході з м.Дебальцево зник безвісти 43-річний Анатолій Грубий. Він служив у 128 гірсько-піхотній аеромобільній бригаді.

ВИННИЦА.info