26 лип. 2017 09:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

62

0

Вінниччиною пройшлася негода: повалені дерева, зірваний дах і вода у погребі

Вінниччиною пройшлася негода: повалені дерева, зірваний дах і вода у погребі

 В Іллінецькому районі рясна злива підтопила погріб.


Вінниччиною пройшлася негода: повалені дерева, зірваний дах і вода у погребі

 25 липня територією Вінниччини пройшлася негода. Ближче до вечора у кількох районах області зірвався сильний вітер, що повалив дерева на проїжджі частини і будинки. В Іллінецькому районі рясна злива підтопила погріб.

Про це Вінниця.info розповіли в прес-службі ГУ ДСНС Вінниччини.

«Грозові дощі із шквальним вітром пройшлися кількома населеними пунктами. В Іллінцях бійці служби «101» відкачували воду з погреба, а також провели аварійно-рятувальні роботи у будинку, де шквальним вітром знесло покрівлю», - зазначають рятувальники.

За вечір негода повалила дерева у селах Хороша і Куна Гайсинського району, селі Кожухів Літинського району, місті Шаргород, в Іллінцях, на трасі Бар-Верхівка, в селі Мар’янівка Хмільницького району, у Нових Обіходах Немирівського району.

«На місце події виїжджали бригади рятувальників. Дерева прибирали з проїжджої частини», - додають у прес-службі ГУ ДСНС Вінниччини.

Зa дaними «Укргідрометцентру», 26 липня у Вінницькій облaсті знову прогнозують дощі із шквaльним вітром. В окремих рaйонaх грaд.

Нагадаємо, що на Черкащині блискавка вбила трьох людей – батька, мати і сина. Трагедія сталася в селі Кузьмина Гребля. 38-річний чоловік, його 35-річна дружина приїхали із сусіднього села Вінниччини – Кожухівки. Збирали огірки у місцевому господарстві.

Вінниця.info