22 листоп. 2018 17:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

95

0

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою

 Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою


Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою

 21 листопада делегація Вінницької області, що перебуває з офіційним візитом у Торонто, відвідала Торгово-промислову палату провінції Онтаріо. Там представники влади Вінницької області зустрілись із заступником голови промислової палати, та представили економічний, бізнесовий, промисловий і туристичний потенціал області.

Про це повідомили на сайті Вінницької ОДА.

Валерій Коровій разом із директором Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимиром Мережко та представниками ГО «Вінницький Бізнес клуб», представили економічний, бізнесовий, промисловий, культурний і туристичний потенціал області, зазначивши, що підприємці області нині перебувають в активному пошуку ринків збуту продукції, а також намагаються установити партнерські відносини із бізнесменами Канади. В свою чергу, Луї де Пальма зазначив, що саме ТПП Онтаріо і є тією організацією, яка готова надавати всебічну консультаційну, дорадчу, юридичну допомогу усім підприємцям, які мають намір або ж започаткувати бізнес в Канаді, або ж знайти торгових чи виробничих партнерів, як кажуть «від нуля» і «під ключ».

Крім того, за участі Генерального Консула України в Торонто, Андрія Веселовського, відбулась зустріч голови Валерія Коровія з радником Міністра міжурядових справ провінції Онтаріо, депутатом регіонального парламенту Нормом Міллером та представниками Міністерства економічного розвитку, створення робочих місць і торгівлі. Під час перемовин було обговорено низку питань, пов’язаних з розвитком Україно-канадського співробітництва, зокрема Валерій Коровій коротко презентував економічний потенціал області, як регіону, що потужно розвивається. Очільник області не оминув того факту, що Вінниччина – лідер в Україні за рівнем виробництва м'яса, курятини, молока, кукурудзи, соняшника, буряка та олії.

Крім того, Вінниччина має вигідне географічне розташування, є прикордонним регіоном, а саме – межує з Республікою Молдовою. Щодо промислового виробництва, то тут Валерій Коровій виокремив виробництво харчових продуктів, деревообробну та фармацевтичну галузь, машинобудівну та легку промисловості.

Принагідно, голова облдержадміністрації передав запрошення для Прем’єр-Міністра провінції Онтаріо Дуга Форда відвідати Вінниччину у 2019 році разом з представниками бізнес кіл Канади.

Канадська сторона, в свою чергу, висловила зацікавлення у розвитку бізнесових контактів між регіонами, відзначила активну співпрацю з українською діаспорою та запевнила в підтримці України на міжнародній арені.

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою - фото 2

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою - фото 3

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою - фото 4

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою - фото 5

Вінницька делегація налагоджує ділову співпрацю із Канадою - фото 6

Вінниця.info, фото - сайт ОДА