15 серп. 2010 21:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

48

0

Вінницька команда ДАІшників– чемпіони України

Вінницька команда ДАІшників– чемпіони України

…вперше в історії

 


Вінницька команда ДАІшників– чемпіони України

Переможцями чемпіонату Державтоінспекції МВС України з футболу стала команда від управління Державтоінспекції Вінницької області.

Команда-переможець із Вінницької області за результатами ігор, які проходили 14-15 серпня набрала найбільшу кількість очків – 16. Друге місце серед семи команд учасниць виборола команда Хмельницької області із 15 очками та третє місце із 11-ма очками зайняла команда Харківської області.

Четверте місце за результатами ігор двох днів виборола команда Департаменту ДАІ МВС України, п’яте – команда Сумської області, шосте – АР Крим та сьоме місце – Закарпатська область.

В команді від Вінницької області грав начальник Управління Державтоінспекції у Вінницькій області полковник міліції Геннадій Прокопович, а в команді від Департаменту Державтоінспекції МВС України – заступник начальника Департаменту генерал-майор Сергій Будник, який за результатами ігор визнаний в номінації «кращий нападаючий».

Усі команди були відзначені подарунками, а переможці нагороджені кубками та цінними подарунками. Відзначені та нагороджені також «кращий воротар», «кращий бомбардир» та «найстарший гравець».

Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції МВС України генерал-майор Сергій Будник подякував керівництву Управління Державтоінспекції у Вінницькій області за організацію свята, яке протягом 14-15 серпня відбувалось на базі СК «Нива».

«Погода внесла свої корективи – грати було дуже жарко та важкувато, проте в мене завжди присутній дух спортсмена, я хвилювався та налаштовувався на перемогу», - розповів про свої відчуття С.Будник.

Він також запевнив, що «ніяких піддавок не було». «На полі немає генералів, лейтенантів, капітанів – є гравці, які показують те, що вони мажуть на полі і грають самовіддано. Такі змагання піднімають авторитет і стимулюють на перемогу, а також дозволяють підтримувати гарну спортивну форму та здоров’я», - прокоментував генерал-майор.

У свою чергу начальник Управління Державтоінспекції у Вінницькій області полковник міліції Геннадій Прокопович задоволений тим, що команда Вінницької області вперше за історію проведення таких чемпіонатів виборола перше місце. «Відчуття неперевершені, тому що ми зайняли перше місце, вперше в історії», - прокоментував Г. Прокопович.

Нагадаємо, минулого року фінал чемпіонату Державтоінспекції МВС України з футболу приймав Житомир, а переможцями була команда Хмельницької області.

 

ВИННИЦА.info

 

 


0
0